Reacție categorică după vizita lui Nicușor Dan la Cotroceni: ”Iohannis a mai dat un șut în spate Constituției României!”

26 sept.

Campania electorală pentru localele din 27 septembrie e pe ultima sută de metri. După ce s-a aflat despre întrevederea dintre primul om în stat și candidatul susținut și de PNL, nu doar de alianța USR-PLUS, în cursa pentru primăria Capitalei, reacțiile în mediul politic nu s-au lăsat așteptate.

Așadar, nici bine nu a trecut Nicușor Dan joi pe la Cotroceni, că un alt aspirant la fotoliul de primar general al Capitalei, Călin Popescu Tăriceanu, a adus în discuție Constituția, pe care a fluturat-o în direcția primului om în stat. ”Astăzi, Klaus Iohannis a mai dat un șut în spate Constituției României! Într-un gest de total dispreț la adresa legii fundamentale a țării, Iohannis a chemat la Palatul Cotroceni un contracandidat de-al meu la Primăria Capitalei. Ați ghicit: pe Plicușor Dan!”, a notat liderul ALDE, pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Tăriceanu a menționat și numele câtorva dintre adversarii săi din cursa electorală de duminică, în ideea că ”dacă scopul acestei întâlniri a fost ca Președintele țării să înțeleagă mai mult din programul candidatului, atunci cred că ar fi nimerit ca Iohannis să-i invite și pe Firea, Băsescu, Laufer, Coita sau Călinescu, pentru că și ei sunt candidați, și ei au idei”.

”Când paharul se va umple suspendarea lui va fi inevitabilă!”

Mai mult, liderul ALDE a invocat și o eventuală suspendare a primului om în stat. ”Dacă scopul acestei întâlniri a fost ca să-i dea un ultim sprijin pupilului PNL-ist îl anunț pe dl Iohannis că ceea ce face este împotriva legii fundamentale și că toate aceste aceste derapaje le contabilizăm, iar când paharul se va umple suspendarea lui va fi inevitabilă!”, a mai scris Tăriceanu.

Adresându-i-se direct candidatului USR-PLUS, susținut de PNL, la apropiatele alegeri locale, liderul ALDE a făcut aluzie la acuzațiile apărute în ultima vreme în dreptul numelui lui Nicușor Dan. ”Nicușor, susținerea lui Iohannis face tot atât cât o frecție Diana la un picior de lemn! Mai bine vezi ce pot face pentru tine interlopii tăi, pentru că dacă te bazezi pe Iohannis…rămâi în continuare rezervist!”, i-a transmis Tăriceanu contracandidatului său în cursa pentru Primăria Capitalei.

Întrevederea de joi nu a figurat pe agenda publică a președintelui, însă de la Cotroceni a fost furnizată o reacție pe această temă. DETALII AICI.

National

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: