Rezultate alegeri locale 2020. Răsturnare de situație spectaculoasă la Sectorul 1. Dan Tudorache a câștigat Primăria!

28 sept.

rezultate alegeri

Rezultate alegeri locale 2020. Dan Tudorache (PSD) anunţă că are mai multe voturi decât Clotilde Armand (USR) la Primăria Sectorului 1.

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, susţine că pe numărătoarea paralelă a PSD are mai multe voturi decât Clotilde Armand (USR).

„Breaking news!

După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand!

Așteptăm rezultatele oficiale de la BEC!”, scrie Tudorache pe Facebook.

 

Dacă informaţiile din numărătoarea paralelă a PSD se confirmă, ar fi o spectaculoasă răsturnare de situaţie care ar infirma şi datele din exit-poll. În sectorul 1, operatorii din teren pentru exit-poll-ul CURS-Avangarde s-au confruntat cu un val de refuzuri de a răspunde.

Exit-poll-urile la închiderea urnelor o arătau câștigătoare le Clotilde Armand

Datele oferite de exit-pollurile de duminică seara arătau că primăria sectorului 1 a fost câștigată de către Clotilde Armand (USR), cu 48%, urmată de către Dan Tudorache (PSD), care a obținut 36,5% dintre opțiunile alegătorilor.

Cei doi sunt urmați de către Ioana Constantin (PMP) – 7,5%, Adina Alberts (Pro România) – 1,8%, Amalia Nenovici (ALDE) – 1,5% și de către independentul Daniel Bucura – 1,5%.

În total, au fost 20 de candidați înscriși în cursa pentru Primăria Sectorului 1. Pe lângă cei de mai sus au mai candidat realizatoarea TV Adriana Bahmuțeanu (Partidul Ecologist Român), fostul ministru al Economiei Andrei Gerea (PPU) ș.a.

Rejucarea duelului din 2016

Dan Tudorache (PSD) și Clotilde Armand (USR), susținută de USR-PLUS și PNL s-au mai înfruntat și la alegerile din 2016, când Tudorache a câștigat la o diferență de numai 700 de voturi.

Atunci sectorul 1 a fost singura primărie din București la care social-democrații au avut emoții. Exit-pollurile din seara de 5 iunie 2016 o dădeau câștigătoare pe Clotilde Armand, cu trei procente în fața lui Dan Tudorache. Până dimineață, situația se inversase, cu Tudorache având mai multe voturi.

National

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: