LOCALE 2020 | O țară plutește în lumi paralele!

29 sept.

Economic, România nu mai aparține de mult românilor. Iată că a venit vremea ca nici măcar sociologic să nu le mai aparțină. Veți spune că este o tâmpenie, însă alegerile de ieri, 27 Septembrie, înfrâng orice inițiativă la discuție.

România ajunge să nu mai fie condusă de români ci de alogeni, de venituri crescute, educate, impregnate în alte valori, tradiții, credințe. Trebuie să răspundem cât mai clar la întrebarea: cine mai suntem noi, românii?

Într-un clasament al imposturii, al paralelismului cu realitatea românească, PSD este campion detașat. Este partidul dronelor sinucigașe aflate dincolo de semnalul de avarie: strategie, viziune, capacitate de acțiune … zero!

În ceafa PSD suflă puternic Iohannis și PNL. Necrofagii de cursă lungă care scurtează distanța devorând cadavrele altora pentru a masca cimitirul moralei și ideilor în care se sufocă. Este demonstrat, deja, că obsesia liberală pentru „pe-se-de!” a profitat USR!

România …O țară care plutește în lumi paralele, pentru interesul fiecăruia, niciodată pentru interesul național!

Cu tristețe, trebuie să spun că proștii au ajuns majoritari. Altfel nu poți vota morți, traficanți de influență și … străini!

Cu tristețe, revoluția în România abia acum a început. Adio și mai salvați ce poate fi salvat din istoria, memoria, cultura, tradițiile noastre.

Radierele istoriei au ajuns la putere, iar din Decembrie vor impune noile reguli … străine de România!

După ce PNL a fost adus la guvernare afirmând că școala și sănătatea nu sunt o prioritate, românii votează în demență promotorii pedofiliei, urii împotriva familiei tradiționale, primatului intereselor străine în fața intereselor românești! De programații din USR vorbesc, atât de mândri că sunt străini de limba, de cultura, de tradiția, de religia acestui pământ.

Nu disperați … ce e val, ca valul trece.

http://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: