Scrisoarea mea pentru fostul profesor și primar, acum președintele țării, Klaus W. Iohannis!

26 oct.

  Mă numesc Elena Paula Mate, am 63 de ani, sunt mamă, bunică, cetățean al țării. Sunt în depline facultăți […]

 

Mă numesc Elena Paula Mate, am 63 de ani, sunt mamă, bunică, cetățean al țării. Sunt în depline facultăți mintale, nu am nici cazier și nici fapte sau vorbe de care să mă rușinez. Îmi asum ceea ce scriu. Nu jur pe Biblie asumarea mea. Este diavolesc să juri pe biblie! Jură doar cel ce nu știe despre Dumnezeu.

V-am urmărit toate ieșirile publice de la începutul „carierei” de președinte, dar mai ales acum, de când Planeta este zguduită de boala unei minți criminale, care se știa la nivel de conducători din 2019, martie, de care nici dumneavoastră nu erați străin. În martie 2019, la Știrile ProTv, Andreea Esca anunța despre pandemie. În toate ieșirile publice nu faceți altceva decât să ieșiți cu injurii și acuze despre o formațiune politică cu care cândva ați colaborat. „Migrarea” politicienilor dintr-un partid în altul nu este o noutate. Ca președinte, nu este de lăudat denigrarea pe care o faceți. În nici un stat democratic nu se întâmplă ceea ce faceți dumneavostră.

Există partide de stânga și de dreapta care ar trebui să comunice ca front comun pentru binele națiunii. Dumneavostră dezbinați, învrăjbiți românii. Ne spuneți cu seninătate că doar ascultând nu vom avea morți, dacă nu, ne vom numără morții. Aveți al 6-lea an de mandat?! Zău, nu se vede decât o țară dezbinată și demolată ca trăire. O țară unde sunt mai mulți oameni și copii ai străzii, mai mulți oameni care renunță la casa și patul lor, la copii și familie. De ce?! Au plecat la sparanghel în Germania mii de români! De ce?! Sunteți neștiutor de plecarea lor!?

Sunteți neștiutor de ceea ce chin au doctorii lângă pacienți?! Ați investit în înarmare în moment de boală și jale. Să învețe copiii pe internet! Știți câți copii mor de foame și câți se culcă nemâncați? Câți copiii din casele de copii rămân pe străzi după 18 ani?  Știți câți oameni stau în locuințe sociale doar 5 ani si apoi sunt scoși în stradă?! Zilnic sunt cetățeni ai țării expuși la o viață de risc. Plătesc băncilor „cămătăria” legală și când nu se mai poate rămân ai străzii fără despăgubire.

Ce ați făcut dumneavostră!? Sunteți o imagine ștearsă vocal ca trăire a țării. Sunteți un rău și pentru dumneavostră înșivă. Răspândind atâta rău, vă puteți îneca în propriul rău. Este o lege nescrisă, o lege a religiei indiferent de cum se numește. Dumnezeu este același peste tot cu nume și faptă și zeciuială. Ignorați orice conduită de educație și de respect față de mine ca persoană, față de copiii și familia mea, față de o întreagă națiune care este pe zi ce trece mai derutată și mai nesigură. Ne împărțiți prin atitudine între partide și guverne.

Cei mai slabi de minte și neștiutori din sate unde nu sunt apă și condiții de viață, unde mulți nu ajung la școală pentru că sunt asistați sociali, votează în necunoștință și după ureche indivizi avizi de putere și poziție sociala. Ca om și cetățean nu puteți să justificați trăirea dumneavostră în calitate de cetățean. Când ieșiți public să ne spuneți cine sunteți cu adevărat?!

Când ieșiți public să ne spuneți câte case aveți în țară sau în America sau să dezmințiți ce se spune! Doar acuzați, asta faceți. De când sunteți președinte acuzați. Acum în prag de moarte și de boală sunteți mai vocal în acuze. Sunteți chiar atât de corect, atât de mult iubiți dreptatea!? Aștept o dovadă de omenie și de demnitate.

Dacă iubiți poporul ăsta așa cum vă afișați faceți ceva concret, viabil. Știu Constituția, știu legile, știu care este rolul dumneavostră ca președinte. Așa cum ați încălcat constituțional multe puteți să faceți un efort și de bine! Nu vă cer iertare pentru cele câte am scris aici. Sunt un om cu credință și respect. Doar mă pot ruga pentru sufletul dumneavoastră, să vă ierte Dumnezeu pentru greșelile care le faceți acestui popor român greu încercat! Să vă ierte Dumnezeu! Să ne ierte și pe noi, aceia care tăcem de frică!

                                                                                                       Elena Paula Mate

 De aceeași autoare: SOS în vremuri de pandemie: Ajutați vârstnicii singuri!

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: