Regie ocultă, banii lui Soros și filiera germană. Haosul provocat de protestele anti-viață din Polonia, copy-paste după violențele BLM!

3 nov.

După decizia Curții Constituționale de a interzice avortul eugenic, polonezii au asistat la demonstrații violente: bisericile au fost profanate, iar străzile au fost luate cu asalt. Un adevărat haos, alimentat de o regie ocultă care organizează protestele prin SMS și de deja arhicunoscuta finanțare a lui George Soros.
Polonia nu mai are o lege care să permită avortul. Actul normativ din 1993 a fost declarat neconstituțional de către Curtea Constituțională. Iar reacția, așa cum s-a văzut în zilele ce au urmat,  a fost violentă și masivă.  Bisericile au fost profanate, mânjite cu gunoi sau cu graffiti cu simbolul protestului: un fulger roșu.  Consiliul Permanent al Episcopiei Poloneze a lansat un apel „Pentru protecția vieții și a păcii sociale”, în care spune: „Observăm cu mare durere escaladarea tensiunii sociale și a agresivității. Limbajul vulgar folosit de unii manifestanți, distrugerea bunurilor sociale, devastarea bisericilor, profanarea locurilor sacre sau împiedciarea desfășurării liturghiei în ele sunt deranjante.
Cerem tuturor să se angajeze într-un dialog social semnificativ, să-și exprime opiniile fără utilizarea violenței și să respecte demnitatea fiecărei ființe umane. În acest moment dramatic, cerem politicienilor și tuturor participanților la dezbaterea socială să analizeze în profunzime acest fenomen și să caute soluții în spiritul adevărului și al binelui comun, fără a exploata întrebările de credință și Biserica. Mulțumim preoților și tuturor credincioșilor laici care își apără curajos bisericile. Nimeni nu poate apăra Biserica și obiectele sacre mai bine decât comunitatea credincioșilor”, spune comunicatul.
Practic,  în fața protestelor de o violență fără precedent în țara majoritar catolică, preoții și mirenii sunt chemați să apere fizic bisericile de atacurile manifestanților.
Oricât de ciudat ar părea, mai multe cercuri poloneze simpatizează cu manifestanții. La televizor se derulează în permanență afișarea fulgerelor roșii pictate pe brațele  manifestanților; jucătorii echipei naționale poloneze au ieșit pe teren, în meciul împotriva R. Moldova, cu brățări cu simbolul protestului.
Banca mBank (aparținând băncii-mamă germane Commerzbank) a realizat un videoclip în care anunță că sprijină demonstrațiile intitulate „Wspieramy” (Vă Susținem”). Cotidianul liberal, Gazeta Wyborcza, al lui George Soros, a anunțat că va finanța demonstrațiile viitoare. Astfel, Soros și o bancă germană alimentează și finanțează protestele împotriva formațiunii Lege și Justițe (PiS-ului lui Kaczyński) și a Bisericii Catolice Poloneze.
Și nu e tot. Jurnalistul Łukasz A. Jankowski a scris un mesaj pe Tweeter în care care spune: „E probabil doar o simplă coincidență, dar o grupare Antifa din Germania a ajuns la Varșovia. De fapt, este o tradiție veche ca nemții, sub steagul lui Hitlerjugend [fulgerul], să îi învațe pe polonezi despre libertatea civilă ”.
O informație similară a ajuns la urechile deputatului Robert Winnicki care, într-un mesaj pe Twitter a scris „Diverse surse au furnizat informații despre milițiile anarhiste germane care se îndreaptă spre Polonia la invitația stângii”. Există, de asemenea, alte indicații care exclud spontaneitatea demonstrațiilor care au loc sub sloganul Strajk Kobiet (greva femeilor).
Mulți tineri ar fi primit pe telefonul mobil mesaje text care le explică unde vor avea loc următoarele demonstrații „spontane”, cum să se îmbrace (în negru) și cum să reacționeze în caz de arestare: „Mulți dintre noi vom ieși în stradă în zilele următoare pentru a participa la adunări spontane și nesupunere civilă. Prin urmare, am dori să vă reamintim cele mai importante informații anti-represive: 1. Nu pledați vinovat de presupusele fapte. 2. Refuzați să explicați. 3. Nu semnați nimic. 4. Aveți dreptul de a contacta asistența juridică”.
Mulți tineri din Cracovia au primit mesaje text care explică cum să se echipeze: să nu fie recunoscuți (să-și ascundă tatuaje, să-și strângă părul), să reducă efectele unei eventuale utilizări a gazelor lacriomgene (să poarte ochelari în loc de lentile), să poarte doar haine negre (pentru a fi mai mai puțin vizibili noaptea). Locul de întâlnire a fost anunțat cu doar o doar cateva minute înainte, pentru a prinde poliția nepregătită. Unii comentatori șoptesc un cuvânt îngrozitor: Maidan, organizat în fara granițelor. Dar, spun alte surse, protestele din Polonia par că aduc din ce în ce mai bine cu  violența demonstrațiilor mișcării Black Lives Matter (BLM).

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.