DEMAGOGUL ȘI „INFATUAȚII”!

22 nov.

Insistând obsesiv și reluând jignirile la adresa celor 3,5 milioane de români care au susținut familia tradițională (bărbat-femeie), arată cât de limitat (puteți utiliza și termenul selectiv) este președintele Klaus Iohannis! Pentru că este adeptul minorităților, președintele ne spune celor care credem în Dumnezeu și în tradiții, că suntem “infatuați”, că am “propagat ura”, iar pentru asta societatea ne-a “tratat cu flit”, pentru că “cei care au promovat referendumul au fost orice, numai toleranți nu”.

Dar, dacă ar fi numai atât! Secesionistul președinte aflat pe final de mandat, încearcă să inducă în societate și mai multă ură, și mai multă dezbinare. Pentru asta, atunci când îi vine bine, susține nevoia unei prezențe masive la vot în baza conceptului “înțelepciunea mulțimii” (!?), iar când îi vine bine, susţine absenteismul, aşa cum a făcut-o la referendumul pentru familie! Iată cum “înțelepciunea mulțimii” ţine de oportunitatea politică.

Înconjurat de adulatori sau de persoane excedate de faptul că se află în aceeaşi sală cu cel mai inuman preşedinte al României, Klaus Iohannis a vorbit marţi ca pentru sine, zâmbind în timp ce aborda teme care au produs tragedii vezi tema Justiţiei şi protestelor de stradă, scărpinându-se sub unghii atunci când scăpa discursul de sub control.

Obsesia maladivă pentru PSD, în detrimentul adevărului şi echilibrului, face din Iohannis un circar de slabă factură, un demagog fără carismă stresat să nu rateze punctajul de ziceri pregătite de consilieri.

Una dintre aceste ziceri, aşa cum am arătat, a fost “înțelepciunea mulțimii”. Mulțimea, în accepțiunea președintelui Iohannis este când bună – atunci când îi serveşte obsesiile, când rea – atunci când nu îi susţine temele. La fel este și cu Justiția: când bagă în pușcărie și distruge destine de oameni nevinovați – este bună, iar când îl declară pe Iohannis hoț de case – nu mai este bună!

Atunci când nu participă la exerciţiul democratic (referendum constituţional), poporul este înţelept, însă atunci când participă la vot şi dă încredere unui partid cum este PSD, poporul este lipsit de înţelepciune. Pentru că, la naiba, ce mai înseamnă în secolul XXI nişte alegeri, când nu iese cine vrea Iohannis? Răspunsul este simplu: “un accident democratic” rezultat din absenteism!

Votanții lui Iohannis, despre Iohannis, și o întrebare pentru noul președinte

 

“Până la urmă, absența de la vot face ca altcineva să o hotărască în locul nostru”, spune Ioahnnis, pentru ca după scurtă vreme să îi laude pe cei care nu s-au prezentat la vot, pentru ca mai apoi să cheme poporul la vot pentru referendumul său! În mod evident, Iohannis nu este cel mai sănătos personaj din spectrul politic românesc.

Lecturând discursul preşedintelui, nu poţi să nu observi că între pasiunile şi grijile sale se regăseşte şi comunitatea LGBT, de dragul căreia nu are deloc reţineri în a arunca cu jigniri la adresa celorlalți, a majorității!

Minoritar fiind, Iohannis ar trebui să fie mai moderat, măcar în declarații, dacă nu și în acțiunile private, devenite de notorietate la Sibiu. Însă … de acolo până la a afirma că “cei care au promovat referendumul (pentru familie) au fost orice, numai toleranți nu”, că sunt “infatuați care au propagat ura”, este prea mult!

Chiar mai mult decât recunoaşterea faptului că regretă că nu a reuşit să aibă un guvern al său, pe care să îl dirijeze aşa cum doreşte, dar nu a reuşit cu guvernarea PSD-ALDE!

“Da, regretul meu din primul mandat, care acuma dă să se încheie, este că n-am avut noroc de un Guvern cu care să lucrez împreună și chiar să ne apucăm să rezolvăm problemele mari ale României și speranța mea este că în al doilea mandat voi găsi, la momentul potrivit, atunci când vor dori românii, un Guvern cu care să lucrez”.

Doamne fereşte! Când te sfidează fiind în minoritate, înconjurat de minorităţi agresive şi permanent în contradicţie cu legea, la ce să te mai aştepţi când va avea şi toată puterea?

http://dantomozei.ro/

Publicitate

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: