COLIMATOR. TRADAREA ROMANIEI!,PENTRU EMISARUL GERMANIEI LA BUCURESTI ,GAULEITERUL NAZI KLAUSS ADOLF JOHANNIS VOTUL ROMANILOR LA ALEGERILE PARLAMENTARE ESTE ZERO!

8 dec.

COLIMATOR. TRADAREA ROMANIEI!,PENTRU EMISARUL GERMANIEI LA BUCURESTI ,GAULEITERUL NAZI KLAUSS ADOLF JOHANNIS VOTUL ROMANILOR LA ALEGERILE PARLAMENTARE ESERTE ZERO!

După ieșirea de ieri, în care a sfidat litera și spiritul Constituției României, Klaus Iohannis s-a prezentat, a câta oară?, în goliciunea umană și democratică. Iohannis este incapabil să iasă din logica „die endgültige Lösung”, ținta minoritarului fiind PSD, partidul căruia trebuie să îi fie aplicată „soluția finală”, în 2020!

Să plângi de mila PSD este o imbecilitate, de dimensiune egală cu incapacitatea de manifestare democratică a lui Iohannis. Prin urmare, proștii trebuie să aibă sfârșitul pe care îl merită, atât timp cât sunt incapabili să înțeleagă realitatea, pornind de la proprii lideri și ajungând la infiltrații și trădătorii care joacă de multă vreme la vedere.

Dar, să auzi un Iohannis vorbind birjărește de la înălțimea statutului de președinte de țară, asta întrece până și pledoariile toxicului Petrov – Traian Băsescu. Ce fel de democrație este asta în care președintele României latră și face spume la adresa unui partid politic, cerând eliminarea de pe scena politică și administrativă?

„(…) adversarul nostru din toate campaniile din ultima vreme a fost PSD-ul, un PSD care a încasat-o de trei ori în acest an, dar cred că este bine să vă spun că PSD-ul nu a fost înlăturat de la putere decât parțial. Are un număr imens de parlamentari, un număr foarte mare de primari, de consilieri, de președinți de consilii județene (…)” – Klaus Iohannis, ședința PNL din 2 Decembrie 2019.

Încălcarea frecventă a Constituției a devenit modul de lucru al celui reales președinte al României, la data de 24 Noiembrie a.c.

Cine salvează România?

Poporul dorește să aibă un președinte care sfidează absolut orice normă democratică, socială, economică, juridică! Un președinte care trebuie să returneze statului peste 300.000 de euro, fiind dovedit hoț de case!

Dar, poporul asta dorește! Să nu excludem posibilitatea în care Iohannis va dori să aibă și țara lui, legile lui, cerul lui, cimitirul lui … iar PNL, USR, ALDE, PSD, UDMR și românii inconștienți, îi vor satisface pretențiile, pentru că țara este grav bolnavă!

Întrebam, în martie 2015, dacă „Este România egală cu Sibiul?” Se dovedește că este. România a fost redusă politic la nivelul orășelului prăfuit de provincie, cu orgolii de capitală europeană. Și mai spuneam că „Iohannis ne face să uităm de România” … suntem acolo!

Pe fondul indiferenței și trădării structurilor militare și bisericii naționale, România a încăput pe mâna unui vânzător și trădător de țară. Ce poate să urmeze? Nimic bun pentru românism și ființa națională.

În aceste condiții, să nu ne mire dacă vom auzi de regionalizare sau chiar separare teritorială, pentru că nebunul din fruntea statului are girul sfidării, indiferenței și trădării din interiorul României, fără de care protecția din exterior ar fi egală cu zero!

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: