Unde ești tu Hipocrate?

23 mart.

Unde ești tu Hipocrate ?

Unde ești tu Hipocrate ?

Medicina este mult prea politizată pentru a mai fi o știință.

Ținta tuturor acestor vaccinuri, se spune că este imunitatea naturală a omului. Sprijinirea bolilor autoimune și a altor tulburări imune va asigura, se spune în liniște, prosperitatea cercetării farmaceutice și, prin urmare, va asigura un sistem de retribuire cu bani mulți și perpetuă pentru ceea ce se numește azi industrie Big Pharma. Atâta timp cât există încă oameni vii. Dar acesta nu este un scop în sine. Cartarea vaccinurilor coincide cu clivajele geostrategice și dă naștere unui adevărat război al vaccinurilor, cu o mică atenție la protecția sau sănătatea populațiilor. Deci este și război biologic, dar de un fel special. Vom vedea consecințele pentru declinul continuu al imunității umane și inocularea vectorilor genetici programabili care o pot modifica în funcție de anumiți factori specifici. Toate acestea anunță noi patologii necunoscute până acum, dar și o suferință mai mare pentru majoritatea populațiilor, mai ales că sistemele de sănătate sunt în continuă scădere în ceea ce privește calitatea îngrijirii și a serviciilor și unde banii sunt factorul determinant. Al acestei industrii destul de asemănătoare cu celelalte.

Toată lumea este liberă să-și formeze o opinie cu privire la un fenomen mai mult decât opac atunci când se referă la o problemă majoră de sănătate publică. Totul este făcut pentru a menține această opacitate și acest lucru depășește cu mult simpla voință a unor guverne învechite ale căror șefi executivi sunt zdrobiți de o mașină implacabilă. Este o estompare totală. Cine va fi de acord să li se facă coafura pe întuneric? Doar dacă nu te razi pe cap? Este la fel cu aceste vaccinuri de ultimă generație care prezintă o asemănare extrem de nervoasă cu codul computerului sau cu limbajul mașinilor. Transumanismul nu este departe.

La un an după primul lockdown din 2020, epidemia a dispărut în Asia, nu s-a apucat niciodată în Africa și oferă un pretext neașteptat ca regimurile politice să blocheze totul. Deriva totalitară în anumite țări din Europa de Vest este destul de marcată și ridică problema unei anumite predispoziții naționale la dictatura conformismului ambiental. Impunerea unui bot uman simplu unei mari părți a populației nu numai că a fost acceptată, ci a generat apariția legiunilor de oameni cu un nou fanatism și un zel de nedescris pentru doxa. Aceiași oameni nu au niciodată întrebări când li se administrează vaccinarea dublu-orb. Pentru că este bine dacă este: omul a devenit un cobai dorit și fericit să fie. Cu condiția să rămână în viață.

Vaccinurile Moderna și Pfizer [anti-Covid19] se bazează pe o tehnică ARN Messenger foarte avansată, extrem de adaptabilă, care poate fi actualizată întrucât un cod de computer poate fi reprogramat pentru a face față diferențelor (variantelor virusului)” conform Dr. John Brownstein de la Spitalul de Copii din Boston, Statele Unite.

Această definiție a produselor comerciale pe care politicienii ar dori să le inoculeze populațiile umane sub eticheta luptei împotriva noului coronavirus este destul de remarcabilă și reflectă foarte bine viitorul industriei farmaceutice în orizontul 2030-2040. Aceste tehnici preludează inocularea altor produse pe bază de nanotuburi, dar nu încă în acest stadiu. Sistemul imunitar uman este mult prea complex și imprevizibil pentru ca un plan de marketing farmaceutic să aibă un succes deplin.

Neacceptând legăturile suspectate dintre vaccinul Astra-Zeneca și tromboză sau mai probabil accident vascular cerebral ischemic (conform unei surse de referință care doresc să rămână pe deplin anonim, de teama represaliilor imediate), cum se face că zeci de milioane de ființe umane înzestrate cu o conștiință și o inteligență acceptați voluntar să fiți inoculați cu produse comerciale despre care nu aveți nicio informație reală, fabricate puțin în grabă cu tehnici inovatoare care nu sunt suficient de popularizate și constituenți despre care abia știm nimic?

Incorect Politic

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: