Comisia Europeană, chemată să facă lumină în balamucul românesc!

25 mart.

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu anunță că a cerut Comisiei Europene începerea unei anchete privind posibila falsificare, de către Guvernul Orban, a datelor medicale privind Covid-19, înainte de alegerile de anul trecut. Solicitarea vine în contextul în care chiar un reprezentant al Puterii, Vlad Voiculescu, a pus sub semnul întrebării aceste date.

„Am solicitat Comisiei Europene începerea unei anchete privind posibila falsificare, de către fostul Guvern PNL, a datelor medicale privind Covid-19, înainte de alegerile de anul trecut. Am informat executivul european despre postarea Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, și elementele afirmate de acesta pe rețelele sociale. Avem nevoie de transparență, de claritate și de adevăr pentru ca încrederea populației să crească, iar măsurile de prevenție să funcționeze.
Dacă se va demonstra că datele au fost falsificate, PNL și USR au pus în pericol sănătatea românilor, dar și credibilitatea noastră la nivel european. Orice falsificare a datelor reprezintă o încălcare a acordurilor semnate de Guvernul României la nivel european și contravine drepturilor fundamentale la nivelul Uniunii Europene. Interesant de știut este că prin comunicarea unor date mai mici decât cele reale, România a pierdut aproximativ 1 miliard de euro din suma alocată inițial prin Mecanismul de Redresare și Reziliență și celelalte resurse europene puse la dispoziție pentru gestionarea pandemiei.
Un haos total. Adevărul trebuie să se afle!”, a anunțat Negrescu pe Facebook.
Vezi declarația lui Voiculescu

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: