NICI O DEMISIE „HERR”KLAUSS JOHANNES?Cine sînt vinovații pentru instaurarea cuplului malefic Voiculescu-Arafat?

13 apr.

Cineva ar trebui să ne spună: Cine sînt vinovații pentru instaurarea cuplului malefic Voiculescu-Arafat?

Vlad Voiculescu și Raed Arafat sînt principalele ținte ale protestelor din ultimele săptămîni: lor li se cere insistent DEMISIA. Pe bună dreptate, căci ei au condus toate operațiunile legate de Coronavirus în timpul Guvernului Cîțu, cînd s-au înregistrat cele mai aberante măsuri.

Dacă, în privința lui Vlad Voiculescu, PSD și-a făcut datoria și a depus împotriva lui o moțiune simplă, în privința lui Raed Arafat clasa politică, în afara AUR, tace chitic. Unii politicieni presupun chiar că deasupra lor sînt forțe necunoscute, din țară sau de aiurea, care-i protejează și-i fac intangibili. Nimeni însă nu ne spune care sînt aceste forțe.

Problema este că acest cuplu malefic nu a căzut din cer pe capul românilor, ci a fost propus, instalat și păstrat în funcții de anumite persoane publice, care acum pozează a inocenți, deși și ele trebuie să dea cîndva socoteală.

Înainte de trece încă o dată în revistă acest „lanț al vinovățiilor”, să vedem graficul oficial la zi, înregistrat de Worldometers, în care avem atît situația din 23 decembrie 2020, ziua în care a fost instalat Guvernul Cîțu, cît și din ziua de 10 aprilie 2021, cea în care s-a atins pragul de 1.000.000 de infectări de la începutul pandemiei:

Din acest grafic oficial al evoluției infectărilor cu noul coronavirus, aflăm că în cele trei luni de la instalarea Guvernului Cîțu se înregistrează cea mai mare răspîndire a pandemiei! De la cele 604.251 de cazuri din 23 decembrie 2020, s-a ajuns duminică la 1.002.865 cazuri, adică o creștere cu 60% față de momentul instalării Guvernului Cîțu cu Vlad Voiculescu în fruntea ministerului Sănătății! Și asta cu toate că în această perioadă o parte a populației a fost deja vaccinată.

Relevantă însă, spun „specialiștii”, în orice analiză este situația deceselor înregistrate ca fiind generate de covid. Ei, bine, și în acest grafic înregistrăm cifre aproape identice, adică de la 14.766 de decese înregistrate în 23 decembrie, s-a ajuns duminică la 25.006, deci avem o creștere cu 59%:

Cifrele nu mint și ele arată că în cele trei luni de la instalarea Guvernului Cîțu prin voința lui Klaus Iohannis, cu Vlad Voiculescu ministrul Sănătății și Raed Arafat secretar de stat în ministerul de Interne, au crescut vertiginos atît numărul infectărilor, cît și cel al deceselor!

Chiar și numai aceste cifre oficiale justifică protestele din ultima vreme, în care se cere vehement demisia celor doi, mai ales că în această perioadă am asistat și la tragedia de la „Matei Balș”, dar și la nebunia înmormîntărilor absurde, cu morți dezbrăcați și aruncați în groapă fără ca familiile să-și ia rămas bun de la ei și fără respectarea serviciului religios, parte integrantă a credinței poporului român!

Toate acestea arată, pe de o parte, că titlul de „specialiști” acordat responsabililor este o exagerare, iar, pe de altă parte, că, în ciuda evidențelor, cei doi, Raed Arafat și Vlad Voiculescu, sînt protejați de o pălărie în spatele căreia se ascund forțe necunoscute care-i impun chiar și președintelui Klaus Iohannis păstrarea lor în funcții!

În privința felului în care lui Vlad Voiculescu i s-au dat cele două mandate de ministru al Sănătății, în „Cotidianul” am prezentat o amplă analiză care arată fără putință de tăgadă că propunerea lui în fruntea ministerului Sănătății s-a făcut prin intermediul unei rețele teribile, din care, în mod ciudat, făceau parte și scriitorii Gabriel Liiceanu și Mircea Cărtărescu. Iată ce posta Mircea Cărtărescu pe Facebook înainte de numirea actualului guvern:

Gabriel Liiceanu, de asemenea, într-un interviu pentru „Europa liberă România”, se declara pur și simplu îndrăgostit de Vlad Voiculescu, sugerînd că acesta ar fi cea mai potrivită numire la Sănătate. Am dezvoltat în Cotidianul” și această declarație de iubire ciudată:

Nu trebuie omis nici faptul că Vlad Voiculescu este fiul turnătorului la Securitate Vasile Voiculescu Iulian, confirmat de CNSAS, care avea „responsabilități – culmea! – tocmai în Sănătate! Și nici uriașa propagandă care i s-a făcut prin două filme promovate deșănțat, care să arate priceperea lui în domeniul Sănătății. Filmele sînt: „Rețeaua”, după o „investigație” făcută de Vlad Mixich, pe care apoi Vlad Voiculescu l-a numit în conducerea Agenției Naționale a Medicamentului, și „Colectiv”, în care Vlad Voiculescu joacă rolul principal alături de jurnalistul Cătălin Tolontan, o mizerie de film propagandistic, propus chiar la nu știu ce festival de film.

Așadar, dacă vrem să înțelegem cum se face că nimeni nu îndrăznește să-i demită pe cei doi, Vlad Voiculescu și Raed Arafat, deși, toate datele arată că deciziile lor au dus nu numai la creșterea infectărilor și deceselor cauzate de Coronavirus, ci și la terorizarea populației, trebuie să aflăm cine stă în spatele lor, așa încît nimeni nu reușește să-i clintească din funcții, deși chiar unii reprezentanți ai Puterii cer aceste demisii!

Sîntem, deci, în fața unei „rețele” care reușește să-i impună chiar și președintelui țării anumite decizii, astfel încît pînă și prim-ministrul are mîinile „legate”, atunci cînd ar vrea să ia decizii în privința ministrului Vlad Voiculescu și secretarului de stat Raed Arafat! O „rețea“ care-i are ca propagandiști pe doi dintre intelectualii cu cea mai mare vizibilitate în spațiul public: Gabriel Liiceanu și Mircea Cărtărescu! Aceștia, în ciuda statutului lor, se pare că sînt doar punctele vizibile ale acestei „rețele”, chiar dacă statutul lor în societate pare să fie unul semnificativ.

Cei pe care ar trebui să-i cunoaștem sînt încă în zona invizibilă, bine camuflați și numai serviciile secrete ar putea să ne lămurească cine sînt ei și ce planuri au. Din păcate, din această zonă discretă se aude doar vocea puternică a tăcerii!

Cotidianul RO

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: