Presiunile vin din partea Big Pharma ASUPRA MUTULUI KLAUSS ADOLF JOHANNIS SI TUNURILE DATE IN SANATATE DE USR PLUS, în coaliție cât vrea Big Pharma!

14 apr.

Dacă nu-i urăște, în mod sigur, Iohannis îi disprețuiește pe români

 

O știre pe surse, venită dimineață, dezvăluia că președintele Iohannis n-ar fi de acord cu îndepărtarea lui Vlad Voiculescu din guvern. PNL nu a intervenit la Cotroceni pentru păstrarea ministrului, e de la sine înțeles. Intențiile liberalilor sunt cu totul altele. UDMR nu are niciun cuvânt de spus, preferă neutralitatea, iar USR PLUS nu are cum să exercite presiuni asupra lui Iohannis, în mod direct,  ca Voiculescu să nu fie demis. Singura variantă posibilă ar fi fost ca rețelele de influență ale „Unchiului Nick” să acționeze. Nepot sau nu al acestuia, Voiculescu este, totuși, puntea de legătură între România și domeniul Big Pharma.

Big Tech și Big Pharma pun la cale lumea post-Covid. Este o alianță despre care „Național” a mai scris, iar acum trebuie să o facă din nou fiindcă faptele sunt altele, iar lucrurile se mișcă încontinuu. Țineți-vă bine, planul tehnocrației de a digitaliza omenirea este pe cale să se înfăptuiască. Scopul îl reprezintă manipularea mai ușoară și controlul total, pe măsură ce vom deveni active digitale. Așa cum ni s-a tot transmis că se va întâmpla.

Încă din primele zile ale pandemiei Covid-19, pe care nu puțini o numesc „plandemie” (și cine-i poate contrazice azi?!), a devenit clar că „pașapoartele de sănătate” (pașapoarte Covid) vor fi implementate. În ultimele luni, realitatea cu care avem de-a face demonstrează asta. Când tot ce scriu aici de câteva luni va deveni obligatoriu, implementat la nivel mondial, în acel moment persoanele nevaccinate vor fi, practic, excluse din societate! Aceasta este panta alunecoasă despre care mulți vorbesc, avertizând că în lume este pe cale să apară două clase separate de cetățeni: cei cu stare de sănătate aprobată și verificată și „mizerabilii”, cei nevaccinați, periculoși pentru societate.

Pașapoartele Covid pot duce la restricționarea capacității de deplasare pentru cei care nu le dețin, ca și la pierderea altor drepturi cetățenești. Mai mult, pe viitor, cine nu are „pașaport de sănătate” riscă să se confrunte cu serioase sancțiuni financiare! Ca să nu mai spunem că până și dreptul la muncă va putea fi condiționat. Vreți dovezi? Citiți anunțul companiei IBM, care a scos pe piață IBM Digital Health Pass, aplicație integrată deja pe piața muncii. „Pentru a ajuta întreprinderile, școlile și guvernele să verifice starea vaccinului și a sănătății populației”, afirmă șefii IBM.

Pe scurt, vom fi guvernați de tehnofascismul medical, iar toată viața noastră va depinde de ce este scris în acest pașaport de sănătate. Dacă-l refuzi, ești penalizat! Dreptul la autodeterminare a fost abrogat, la fel ca dreptul de a decide asupra riscurilor medicale la care ești dispus să te supui. Corpul și sănătatea ta nu vor mai fi ale tale, nu le vei mai controla după cum dorești. În viitorul „Noului normal”, ca să poți face cumpărături în mall-uri, să mergi la o universitate de top, să ai un job bun, va trebui să-ți predai corpul și toate datele biologice acestui sistem.

Pas cu pas, omenirea spre asta se îndreaptă. Big Tech și Big Pharma au bătut palma, IBM și Moderna duc la nivelul următor verificarea (mulți îi spun urmărire, chiar spionaj) în timp real a persoanelor vaccinate. Exact, IBM și Moderna fac echipă pentru a produce „pașapoarte Covid”.  „Vrem să le permitem oamenilor să revină la activitățile și lucrurile pe care le iubesc”, este pretextul aruncat în mass-media.

Potrivit unui comunicat de presă, colaborarea dintre cei doi coloși se va concentra pe explorarea capacităților IBM din SUA. În acest sens, recent a fost lansat la New York un program pilot, adresat companiilor din cea mai importantă metropolă a lumii. IBM și Moderna vor explora tehnologii ,inclusiv inteligența artificială, blockchain și cloud hibrid „pentru a sprijini gestionarea mai inteligentă a procesului de vaccinare împotriva Covid-19”, menționează comunicatul de presă. Pentru cine nu înțelege, parteneriatul are ca scop facilitarea schimbului de informații între guverne, furnizorii de servicii medicale și firmele din IT; atenție, informațiile nu se limitează doar la datele de sănătate ale cetățenilor!

Voiculescu rămâne în continuare ministru

Cât de puternic este Big Pharma? Faceți socoteala că numai una dintre firmele prinse în sistem are un profit anual mai mare decât Produsul Intern Brut al României. Cu Nicolae Voiculescu în umbră, cel mai mare lobbyist al medicamentelor și membru în consiliul de conducere al Institutului Aspen România, dar și cu spatele asigurat de Big Pharma, s-ar putea explica atât siguranța, dar și aroganța lui Vlad Voiculescu. Și s-ar mai putea explica și intențiile USR PLUS de a trece în subordinea Ministerului Sănătății toate spitalele din România, inclusiv cele al Ministerului de Interne, MApN, SRI, SIE. Inițiativa pare cel puțin ciudată, în condițiile în care Vlad Voiculescu, până în clipa de față, nu a demonstrat vreo abilitate de a gestiona sănătatea României.

Amenințări cu ruperea coaliției

După scandalul evacuării Spitalului Foișor, precedat de cel al îngropării decedaților Covid în batjocură, părea că soarta lui Vlad Voiculescu era pecetluită. Protestele de stradă cereau demiterea lui, la unison cu demiterea lui Raed Arafat. Pe de altă parte, liberalii erau și ei nemulțumiți de prestațiile ministrului și îi cereau să facă pasul în spate.

Același joc de glezne, până la pierderea în decor

A fost momentul în care USR PLUS  a ieșit la atac. Nici vorbă de demisie, ministrul are toată susținerea partidului. Au apărut și vocile liberale care, mai tranșant, i-au cerut premierului Florin Cîțu să-l demită. A urmat una dintre cele mai mizerabile campanii PR din partea USR. Vlad Voiculescu a făcut totul bine, iar de vină au fost alții, nu el. Pentru cei evacuați din Spitalul Foișor în toiul nopții, proaspăt operați, scoși de la ATI direct în stradă, de vină a fost găsit directorul spitalului, care nu a executat ordinul încă din timpul zilei. Despre aberația unei măsuri care nu are legătură cu rațiunea de a fi a medicinei, nicio vorbă. Când luările de poziție împotriva lui Vlad Voiculescu s-au întețit, a ieșit la rampă Dan Barna, cu declarații halucinante. A amenințat chiar și cu ruperea coaliției dacă Voiculescu va fi demis.

Care este temeiul legal?

Ultima ieșire publică a lui Florin Cîțu, la sfârșitul săptămânii trecute, prin care făcea apel la onoare, vizând demisia ministrului Sănătății, a rămas fără ecou. Cîțu are de partea lui Constituția, care prevede că demiterea unui ministru stă în puterea premierului. Nu și-a folosit prerogativele, lăsând loc unor negocieri și tratative cu USR PLUS. Chiar și PNL s-a sucit și, din războinicul de ieri, a devenit pacifistul zilei. Un singur deputat și-a menținut poziția, dar asta nu are cum să schimbe poziția partidului.

Premierul a ratat prilejul de a face curățenie în guvern

Ludovic Orban, care cerea și el demisia lui Voiculescu, a lăsat-o mai domol cu pretențiile lui. Toată lumea, fără explicații, a îmbrățișat poziția USR, că un ministru nu poate fi schimbat decât cu acordul partidului din care face parte. Ideea, aparent validă, nu este recunoscută de Constituție. Și atunci, ce se negociază? Cu ce temei legal?

Tăcerea lui Iohannis

În mod cert, până mâine dimineață se va așterne batista pe țambal. Dan Barna deja a dat asigurări că guvernarea va merge în continuare cu Vlad Voiculescu. Și se pare că așa va fi, din moment ce PNL și-a nuanțat atacurile și caută o cale de mijloc pentru a se înțelege cu USR PLUS. Sănătatea românilor a trecut pe plan secund, primează doar interesele de a menține coaliția la guvernare.

Ca de obicei, președintele e mut

Faptul că partidul lui Dan Barna nu acceptă nici măcar înlocuirea lui Voiculescu, arată limpede că presiunile vin din partea Big Pharma pentru menținerea lui. După porcăria de vineri seara, cine s-ar mai băga să-i spele fața? E o lovitură dată cu manta, pentru a acoperi tăcerea lui Iohannis și impotența lui Cîțu de a lua o decizie.

https://www.national.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: