Klaus Iohannis i-a trimis un avertisment Ioanei Mihăilă chiar la ceremonia de învestire la Ministerul Sănătăţii !

22 apr.

 

Klaus Iohannis, la depunerea jurâmântului noului ministru al SănătățiiIoana Mihăilă, noul Ministru al Sănătății, a depus miercuri jurământul în cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Cotroceni, în prezenţa lui Klaus Iohannis, evident.

Această învestire a avut loc după ce şeful statului a semnat miercuri, 21 aprilie 2021, decretul de numire în funcția de membru al Guvernului a Ioanei Mihăilă, ministrul Sănătății.

Ea îi succede lui Vlad Voiculescu. Ioana Mihăilă a fost propusă tot de USR-PLUS, iar Cîţu şi Iohannis au acceptat-o.

Avertismentul lui Iohannis pentru Ioana Mihăilă

Preluați astăzi un minister foarte complicat, ministerul Sănătății, într-o perioada extrem de dificilă de pandemie. Va doresc multă putere de muncă, mult succes.

Să va integrați în echipa guvernamentală. Sunt foarte bucuros că în coaliție s-a găsit un modus vivendi care ne da tuturor speranțe că lucrurile vor merge și mai bine.”, a spus Klaus Iohannis în cadrul ceremoniei

„Doresc Guvernului să găsească o colaborare foarte bună între membrii Guvernului și în acest caz să o sprijiniți pe doamna ministru, pentru că va avea enorm de multe probleme de rezolvat”, a mai zis președintele.

Cîţu i-a zis „da” Ioanei Mihăilă

Florin Cîţu i-a transmis, miercuri după-amiază, preşedintelui Klaus Iohannis propunerea ca Ioana Mihăilă să fie numită ministru al Sănătăţii.

Astăzi am primit de la colegii din USR PLUS nominalizarea pentru Ministerul Sănătăţii, imediat am trimis-o către preşedintele României, în persoana doamnei Ioana Mihăilă.

Cred că tot miercuri va depune jurământul şi vom avea un ministru al Sănătăţii care să se ocupe, să preia acest portofoliu”, a anunţat Florin Cîţu, miercuri, la Palatul Victoria.

http://national.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: