România USRPLUS este una a demenței generalizate, bazate pe scenarii și producții SF!

26 apr.

România USRist-Plusiștilor este una a demenței generalizate, bazate pe scenarii și producții SF! În alte condiții, dacă am suspecta de inteligență și rațiune, niciunul dintre semnatarii scrisorii trimise (?!?) „Ambasadorului Federației Ruse în România, prin care solicită ca activistul și principalul opozant al Kremlinului, Alexei Navalnîi, să beneficieze urgent de asistență medicală de specialitate corespunzătoare, precum și de transfer la o unitate medicală din străinătate dacă este nevoie„, nu ar fi în situația de a sfida atât de grosier realitatea.

Las la o parte interesul suspect al USR PLUS pentru un rus, în fața gravului dezinteres pentru zecile și sutele de români aruncați după gratii exclusiv pe baza sloganului „corupția ucide” … dar numai pând ajung Cioloș, Barna & Co la guvernare.

Un interes executat la ordin străin, pentru că deja până și copiii de grădiniță ceva mai serioși cunosc faptul că USR PLUS este arondat la interesele externe dictate în Uniunea Europeană de Franța, iar de aici avem explicația pentru ce un personaj penibil precum Dacian Cioloș a ajuns liderul „Renew Europe” (Renew), cea mai nouă grupare politică din Parlamentul European. Pe înțelesul tuturor, la fel ca și în mandatul de comisar european pentru Agricultură din partea României, Cioloș a fost și este folosit pentru a promova interesele Parisului.

Revenind la mizeria lansată în urmă cu două zile, am sperat ca imbecilitatea vehiculată pe Facebook să fie un trucaj, dar … NU! Acesta este mesajul lansat de Alianța USR PLUS (vezi foto dreapta)

Prin intermediul mesajului, USR PLUS demonstrează încă odată că este doar un alt mecanism de tipul „băgatul bățului prin gard”, folosit de Occident pentru orice mizerie care nu are legătură cu România, dar care afectează grav interesele României!

Am scris, după vizita lui Borrell la Moscova, aducând o serie de argumente, că acuzațiile rumegate inclusiv de USRPLUS nu stau în picioare, în ceea ce priveste otrăvirea lui Alexei Navalnîi, în tot acest spectacol Germania fiind liderul țărilor care acuză Rusia, dar tot Germania refuză să prezinte probele pe motiv că sunt … secrete militare!

Spre deosebire de europarlamentarii USRPLUS (în imaginea de sus, de la stânga la dreapta): Nicu Ștefănuță, Ramona Strugariu, Dacian Cioloş, Vlad Botoș, Alin Mituța, Dragoș Tudorache, Dragoș Pîslaru și Vlad Gheorghe, eu nu sunt platit să fiu slugă, nici să cred pe cuvânt un neamț, un francez sau un birocrat bruxelez …

https://i1.wp.com/dantomozei.ro/wp-content/uploads/2021/04/Fotografie-cu-prosti_USRPLUS.jpg

Spre deosebire de ei, eu sunt un simplu gazetar care pune întrebări și care caută firul logic în absolut orice gest și acțiune, exact ceea ce lipsește acestui grup de adunați dispuși să servească interese străine pe mulți, foarte mulți bani, și extrem-extrem de rar în interesul României!

Pe scurt, în cazul Navalnîi (un trădător de țară, stipendiat din conturi occidentale) SUA și UE caută să joace la șantaj cu Federația Rusă, refuzând să înțeleagă că la Moscova nu sunt amețiții disperați să fie slugă așa cum au la București! Pentru detalii, lecturați informațiile prezentate AICI

http://dantomozei.ro/

4 răspunsuri sa “România USRPLUS este una a demenței generalizate, bazate pe scenarii și producții SF!”

  1. mucenicul 26 aprilie 2021 la 12:57 pm #

    A republicat asta pe Mucenicul's Blog.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: