Ministrul Mediului, criminalul hortyst ,fost ministru UDMR,IREDENTISTUL Tanczos Barna, a stabilit: Ursul este de vină!

6 mai

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a discutat, la Digi24, despre cazul uciderii ursului Arthur de către un prinţ austriac, recunoscând că a fost emis un ordin de împuşcare a unui urs în zona Covasna.

“Am avut mai multe cereri de intervenţie de extragere de la acea asociaţie de vânătoare. Din trei solicitări, una a fost aprobată, pentru un urs. Am demarat un control, nu ştim încă, nu avem rezultatul controlului. Un lucru este cert, acolo sunt mai mulţi urşi problemă. Documentaţiile nu au fost complete, motiv pentru care doar o solicitare din trei a fost aprobată. Din materialele prezentate zilele trecute de posturile de televiziune, am văzut că oamenii spun în continuare că anumite exemplare intră în gospodării, creează încă probleme.

Există o aprobare pentru un exemplar de urs. Este extrem de complicat să stabileşti dacă într-un fond de vânătoare doar un urs, şi doar acela, s-a văzut că a intrat şi a intrat şi a doua oară şi este cel care a fost extras. Identificarea şi extragerea se face de asociaţia de vânătoare şi este responsabilitatea lor să extragă exemplarele problemă. Acolo unde sunt mai multe cereri, mai multe exemplare, deja pot începe discuţiile dacă este acela care este aprobat sau dacă este acela pentru care s-a depus prima, a doua, sau a cincea solicitare” – a afirmat ministrul.

Întrebat cum şi cine poate obţine aprobări pentru a împuşca urşi în această perioadă în România, Tanczos Barna a susţinut că aprobările se dau doar în cazurile în care este necesară intervenţia.

“Se depune o cerere la direcţia de biodiversitate din minister, se analizează dacă dosarul este complet, se emite un ordin, după care executarea se face cu autorităţile locale şi asociaţia de vânătoare.”,  a continuat ministrul Mediului.

Totodată, ministrul Barna a precizat că nu sunt percepute taxe pentru aceste aprobări, a menţionat că prinţul austriac ar fi plătit 7.000 de euro pentru a împuşca un urs în România.

Remarcile ministrul Mediului vin în contextul în care organizaţiile Agent Green şi VGT (Austria) au condamnat uciderea ursului brun Arthur de către prinţul austriac Emanuel von und zu Liechtenstein, un vânător de trofee, care a venit în luna martie în satul Ojdula, Covasna, pentru a-l împuşca.

https://60m.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: