Tanczos Barna și unchiul său au organizat partida de vânătoare pentru prințul excentric !

7 mai

Partida ilegală de vânătoare pentru prințul austriac Emanuel von und zu Liechtenstein a fost organizată de ministrul Mediului Tanczos Barna și unchiul său Markos Barna, președintele Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi „Botos” Ojdula unde a fost ucis ursul Arthur.

Barna Tanczos: Nu știu dacă, nu știu dacă, nu știu dacă…

„Nu știu dacă era vorba de acel urs sau nu, nu știu dacă cobora (în localități – n. red.) sau nu, nu știu dacă extragerea s-a făcut cu respectarea legii (…) Nu știu care este persoana care poate spune despre un urs sau cerb sau mistreț că este cel mai mare din țară. Acea persoană, clar, are puteri supranaturale (…) Nu știu dacă era cel mai mare sau era cel mai mic (urs – n. red.), dacă îl chema Arthur sau îl chema Ioniță. Aștept finalizarea anchetei”, a declarat ieri ministrul Mediului, Barna Tanczos.

„Mă aștept ca acele persoane, dacă nu au respectat legea, să suporte consecințele. Am cerut o anchetă riguroasă, pe lege”, a adăugat el.

Markos Barna

Afacere de familie – nepotul dă avizul – unchiul organizează partida de vânătoare

Cei care trebuie să plătească sunt chiar ministrul Mediului și unchiul său deorece aceștia au organizat vânătoarea pentru prințul milionar. TROFEUL DE AUR, ursul Arthur, a fost ucis sub umbrela acestor mafioți ce au ajuns la putere cu ajutorul politicienilor trădători de țară.

De asemenea, el a ținut să sublinieze că ancheta trebuie să stabilească dacă s-a respectat legea „în cazul operațiunii de extragere”, adică de împușcare a ursului, și dacă ursul recoltat, recte cel împușcat este cel pentru care s-a emis ordinul de extragere, adică de împușcare.

Toate aceste declarații alambicate și cu substrat ale ministrul Barna Tanczos sunt doar praf în ochi și o modalitate elegantă de mușamalizarea cazului.

Fondul de vânâtoare unde a fost împușcat ursul Arthur de către prințul austriac este deținut și administrat de către Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi „Botos” din localitatea Ojdula, județul Covasna.

Pentru această asociație, Barna Tanczos a emis ordinul de derogare pentru împușcarea unei ursoaice care produsese pagube în zonă.

Practic, a fost o afacerea în familie: unchiul Barna a solicitat derogare pentru împușcare, iar nepotul Barna a aprobat. Adică o mână spală pe alta și ambele fața familiei Barna!

Rămâne de văzut dacă prințul austriac va spune autorităților române sau austriece cât a plătit în plus pe lângă cei 7.000 de euro pentru împușcare ursului și către cine au mers banii. Oare Tanczos Barna a încasat șpaga?

https://60m.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: