Cifrele care bagă spaima în Guvernul Cîțu. AUR a explodat în sondaje după criza generată de scandalul iscat de demiterea lui Vlad Voiculescu !

11 mai

Spre dezamăgirea liderilor PNL și USR PLUS, partidelor din coaliția de guvernare au avut de suferit ca urmare a crizei politice iscate de demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății. Alianța pentru Unirea Românilor este adevăratul câștigător, potrivit opiniei publice, un rezultat deloc surprinzător ținând cont că AUR a reușit să fie singura voce din opoziție care a luat atitudine și a cerut soluții pentru gestionarea crizei din sistemul sanitar.

Un sondaj recent semnat de Avangarde, arată că la întrebarea cine a pierdut și cine a câștigat în contextul crizei politice generate de demiterea lui Voiculescu, PSD este marele câștigător (46%) – însă acesta este un partid tradițional. Adevărata surpriză este reprezentată de partidul lui George Simion, 31% din români consideră că AUR a avut de câștigat în acest context. Cel mai mult pare să fi avut de pierdut USR/PLUS (52% cred că a avut de pierdut), urmat de PNL (45% cred că partidul a avut de pierdut) și de UDMR (36%).

Sursa: PS News

Sondajul Avangarde a fost realizat în perioada 1 – 8 mai, pe un eșantion de 900 de subiecți, intervievați prin metoda CATI (interviuri telefonice). Sondajul are o marjă de eroare de 3, 2%

https://60m.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: