Iohannis nu se grăbește să trimită elevii înapoi în bănci !

14 mai

Mesaj de ultimă oră al presedintelui Klaus Iohannis: ‘Ne confruntăm cu provocări excepționale’ | Stirea de Iasi

Klaus Iohannis se grăbește să relaxeze restricțiile ce țin de spectacole și baruri, însă nu ia în considerare și reîntoarcerea elevilor în bănci. Președintele a spus că deocamdată se mențin măsurile de siguranță conform celor trei tipuri de scenarii, dar speră ca până la încheierea anului școlar, elevii să revină fizic la școală.

Este foarte probabil ca anul şcolar să se încheie cu toţi elevii în şcoală şi este foarte de dorit ca anul şcolar să se încheie cu majoritatea românilor vaccinaţi”, a spus şeful statului, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni”, a menționat Președintele.

Iohannis a mai precizat că se mențin unele măsuri de siguranță din cauza pericolului infectării, iar atunci când localitățile vor intra în scenariul verde majoritatea elevilor se vor întoarce fizic în școli.

Noi păstrăm în continuare normele care ţin de rata de incidenţă. Deci avem în continuare scenariul verde, galben, roşu, aceste lucruri se aplică ca şi până acum. Este previzibil ca în următoarele săptămâni majoritatea localităţilor să intre în scenariul verde şi, în acest fel, majoritatea elevilor se vor întoarce fizic în şcoli. În privinţa şcolilor se aplică normele de până acum, însă relaxările care sunt valabile sunt valabile pentru toată lumea”, a mai spus președintele.

https://60m.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: