O instanță peruviană a afirmat într-o hotărâre că pandemia a fost creată de Bill Gates, George Soros și familia Rockefeller!

2 iun.

Bill Gates, George Soros și familia Rockefeller au fost acuzați de un tribunal din Peru că sunt responsabili de crearea coronavirusului, potrivit publicației Arhyde.
Curtea Penală de Apel pentru provinciile Chincha și Pisco din Peru a afirmat într-o hotărâre că pandemia este o invenție a „elitelor criminale din întreaga lume”.
Punând pe seama restricțiilor epidemiologice amânarea emiterii unei sentințe într-o speță – pronunțarea unei hotărâri pentru a soluționa recursul unui inculpat care a cerut anularea arestului său preventiv, judecătorii Tito Gallegos, Luis Leguía și Tony Changaray, au afirmat, totodată, că pandemia a avut un caracter imprevizibil, însă nu și pentru cei care au creat-o, „care au gestionat-o și care continuă să o dirijeze în cel mai mare secret din interiorul mediilor lor și al corporațiilor mondiale”.
„Nici un guvern mondial, nici persoane fizice și juridice, nici apărarea inculpatului nu pot susține că această pandemie are calitatea de a fi ‘previzibilă’, cu excepția creatorilor noii ordini mondiale, precum Bill Gates, Soros, Rockefeller, etc”, se menționează în rezoluția tribunalului, difuzată de portalul LP Derecho.
Chiar dacă informația este de la începutul anului, în lumina noilor dezvăluiri privind posibilitatea creării virusului ucigaș în laboratoarele Wuhan chiar sub coordonarea lui Anthony Fauci, un apropiat al lui Bill Gates, decizia instanței peruviene pare mai apropiată de realitate.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.