Șeful de bancă împiedicat este în fapt patronul de la PNL, USR-PLUS și a lui Iohannis !

4 iun.

Ziua tricicletei pentru Iohannis și Ciufulici

 

Ați văzut mai ieri informația despre marele boss de la Raiffeisen care a căzut de pe bicicletă peste Nicușor Dan?

Steven van Groningen, directorul general al Raiffeisen România, a căzut cu bicicleta în timp ce se plimba alături de primarul Nicușor Dan și de ministrul Barna Tanczos, în Parcul Herăstrău. Acesta a căzut chiar peste ministrul Mediului.

Ce nu știu însă românii este că în realitate acesta este șeful de la USR-PLUS, PNL și a lui Iohannis. Un astfel de personaj reprezintă un pericol pentru securitatea națională a țării și prezența sa permanentă în anturajul celor care ar trebui să reprezinte România reprezintă o problemă de mare amploare.

Este știută apropierea lui și susținerea acordată pentru proiectele globaliste ale USR-PLUS și PNL.

Acesta un sfătuitor apropiat al celor care conduc România, dar nu în interesul poporului român. Gradul scăzut de absorție al fondurilor europene în această perioadă și interesul crescut față obținerea de credite bancare are legătură tocmai cu acest anturaj dubios cu caracter infracțional. România urmează să se împrumute datorită PNL și USR-PLUS cu aproape 15 miliarde de euro, oare în interesul cui este acest credit? La cine vor ajunge în realitate banii și cine îl va plăti.

Vă spunem noi că beneficiarul real al creditului nu este poporul român și nu se vor construi autostrăzi din acești bani.

Sigur că românii sunt obișnuiți ca infractorii să aibă tatuaje, dar cei mai periculoși infractori sunt tocmai cei care disimulează foarte bine inocența și care lucrează cu mănuși fine, prin intermediul conturilor bancare, a bursei sau a mediului online. Acest individ a produs mai mult rău românilor și afacerilor românilor decât toți infractorii luați la un loc.

Steven van Groningen este reprezentantul companiilor austriece-ungare-germane care delapidează România. Acest cartel infracțional folosește Raiffein pentru a extrage sumele importante de bani făcute în România prin OMV și din tăierea ilegală a pădurilor. Imperiul austro-ungar este la momentul de față mai periculos decât cel otoman, delapidarea României făcându-se fin prin mecanisme moderne. Acestea sunt doar principalele probleme, nu mai vorbim despre retrocedările fictive și suprafețele impresionante de teren pe care au pus mâna în mod ilegal.

https://60m.ro

2 răspunsuri sa “Șeful de bancă împiedicat este în fapt patronul de la PNL, USR-PLUS și a lui Iohannis !”

  1. mucenicul 4 iunie 2021 la 1:37 pm #

    A republicat asta pe Mucenicul's Blog.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: