RĂZBOI civil în PNLP: lupta pentru putere i-a asmuţit unul contra altuia! Turcan și Cîțu l-au pus la zid pe Orban!

15 iun.

https://i2.wp.com/dantomozei.ro/wp-content/uploads/2020/08/Sa-protejam-brutele.jpg

Lupta pentru postul de preşedinte al PNLP, dintre Florin Cîţu şi Ludovic Orban, a scos la suprafaţă mizeria de sub preş. Liderii liberali n-au uitat cum actualul număr 1 al partidului ar fi pierdut trei ministere importante, la negocierile pentru formarea coaliţiei, din iarna trecută.

Raluca Turcan l-a aciuat pe Ludovic Orban că a cedat trei ministere importante doar pentru a obține la schimb, pentru el, funcția de președinte al Camerei Deputaților. La rândul său, Florin Cîțu a spus că nu este posibil ca Ludovic Orban să fi făcut o astfel de declarație pentru că ”nu este reală”.

Turcan şi Cîţu plâng după 3 ministere

Adevărul este cunoscut de tot partidul și realitatea este că trei ministere importante: Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Transporturilor și Ministerul Dezvoltării, au fost negociate direct de Ludovic Orban pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Cred că orice liberal responsabil avea dreptul să fie nemulțumit pentru această tranzacționare care afectează puterea PNLP în cadrul guvernării.

Funcția de premier revenea PNLP de drept, dar pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților au fost tranzacționate 3 ministere.

Este o realitate și este păcat că se propagă astfel de mesaje în campania internă din PNLP, în loc să ne preocupăm de viitorul PNLP”, a spus Raluca Turcan, a spus Raluca Turcan.

Florin Cîţu e de-acord cu Raluca Turcan. El a reproşat faptul că în cadrul negocierilor ”au participat doar președinții de partide, nici măcar premierul desemnat nu a fost acolo”.

Orban spune că a fost părăsit de liderii „Populari liberali”

Deşi am fost părăsit în timpul negocierilor de echipa de negociere votată de PNLP – trebuie să ştiţi lucrul ăsta: preşedintele PNL a fost lăsat singur la negocierile pentru formarea acestei coaliţii şi negocierile pentru formarea Guvernului.

Am fost părăsit de Rareş Bogdan, de Raluca Turcan, de Robert Sighiartău, care nu numai că m-au părăsit în timpul negocierilor, ci au încercat să provoace convocarea nestatutară a unui Birou Politic Naţional în pline negocieri pentru a arunca în aer formarea coaliţiei”, a precizat Ludovic Orban, care, printre rânduri, lasă impresia că el consideră că a fost trădat:

Raluca Turcan a fost susţinută de mine pentru funcţia de prim-vicepreşedinte la Congresul din 2017. Ulterior a fost sprijinită de mine ca lider de grup la Camera Deputaţilor, vicepremier în Cabinetul pe care l-am condus eu. Am susţinut-o şi pentru funcţia de ministru al Muncii la constituirea Guvernului.

Dacă are o opţiune… Este dreptul oricărui membru al PNLP să aibă o opţiune, dar, repet, la Congres vor veni 5.000 de membri ai PNLP”.

 

https://www.national.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: