Se ascute lupta pentru putere dintre Orban și Cîțu pentru șefia PNL. Unul mizează pe PNRR, altul pe susţinerea candidaţilor la alegerile locale parţiale !

18 iun.

Se ascute lupta pentru putere dintre Orban și Cîțu pentru șefia PNLP. În timp ce premierul Florin Cîțu mizează pe PNRR, Ludovic Orban se bazează pe susţinerea candidaţilor la alegerile locale parţiale pentru câștigarea conducerii Partidului Liberal.

Premierul Florin Cîţu a afirmat că a convins întreaga Românie să fie premier şi pe partenerii de coaliţie să îl susţină pentru această funcţie, astfel încât consideră că este mai simplu să îşi convingă colegii de partid să îl sprijine pentru a prelua funcţia de preşedinte al PNLP de la Ludovic Orban.

În acelaşi timp, preşedintele Partidului Naţional Liberal Popular, Ludovic Orban, a declarat joi, într-o vizită pe care a făcut-o în Ialomiţa, că se împlinesc patru ani de când a fost ales preşedinte al PNLP, interval de timp în care a fost prezent de cel puţin 15 ori în fiecare filială PNLP din ţară.

Am discutat şi partea politică. Vă daţi seamă, cred că am convins o Românie să fiu prim-ministru, să fiu susţinut de coaliţie, cred că este mai simplu să conving nişte colegi să mă susţină la preşedinţia PNLP. Tot am venit aici să fiu aproape de ei, pentru că am venit să le prezint puţin despre PNRR, despre fonduri europene, despre buget, surse de finanţare”, a declarat Florin Cîţu, întrebat joi la Alba Iulia cum îi va convinge pe colegii din partid să îl voteze la şefia PNLP.

https://60m.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: