Lista neagră! Cuc le cântă prohodul!

19 iun.

Fostul ministru PSD al Transporturilor, Răzvan Cuc, acuză Guvernul că pregăteşte vânzarea unor obiective importante, referindu-se și la situația din Sănătate.

„Gașca lui Cîțu, cu „oamenii noi” gata să apese pe butoane, pregătește vânzarea pe nimic a unor obiective strategice ale statului român. Pe nimic pentru stat!
 În condițiile în care transportul aerian a început să își revină după perioada extrem de grea a pandemiei, Ministerul Transporturilor trimite în șomaj tehnic 50% din personalul Companiei Naționale Aeroporturi București SA. De ce acum, când zborurile se reiau, aeroportul Henri Coandă are câteva intervale orare în care este sub presiune, se aglomerează, iar indicatorii economici sunt în creștere? E simplu, când ceva merge prost, se vinde mai ieftin!
Un lucru asemănător se petrece în domeniul sănătății. Guvernul pregătește o Ordonanță de Urgență prin care va crește alocarea de fonduri din bugetul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate către operatorii privați din sănătate. Adică nu va mai evacua nimeni Spitalul Foișor, pentru că Guvernul va da bani spitalelor private. În loc să pui pe picioare rețeaua de sănătate plătită de toți românii, guvernul-foarfecă se pregătește să livreze 250 de milioane de euro către privații la care au acces numai cei care își pot permite. Să fiu bine înțeles: e nevoie și de servicii private în sănătate. Dar nu acoperite din banii tuturor! Și nu în detrimentul sănătății publice!
 Mai mult, miniștrii USR, fără știrea partenerilor din guvern, au introdus în PNRR crearea unei agenții care să controleze toate investițiile din sănătate. Trecem peste faptul că liberalii nu au citit marele plan scris de ministrul Ghinea, dar o astfel de măsură le asigură celor de la USR accesul la banii pentru construirea celor 3 spitale regionale și a altor 30 de spitale județene sau municipale.
Iar ca tacâmul să fie complet, dacă nu vând obiective care nu le aparțin, hoarda cinică din Piața Victoriei taie tot ce se poate din drepturile românilor. Mai țineți minte promisiunile lui Cîțu, Orban și ale lui Klaus Iohannis legate de creșterea alocațiilor? Nu mai sunt valabile. Din cele cinci tranșe de majorare, cu câte 20 de puncte, copiii vor beneficia doar de trei: cele acordate deja în august 2020 și ianuarie 2021, și cea care, potrivit proiectului de ordonanță, ar urma să fie acordată de la 1 ianuarie 2022. Tranșele de la 1 iulie 2021 și de la 1 iulie 2022 sunt anulate. Cine fură din buzunarele copiilor banii care li s-ar fi cuvenit conform legilor adoptate?
 Pentru toate acestea, și pentru încă multe altele, acest guvern al trădării naționale trebuie să plece!”, a scris Cuc pe pagina sa de Facebook.

2 răspunsuri sa “Lista neagră! Cuc le cântă prohodul!”

  1. mucenicul 20 iunie 2021 la 8:43 am #

    A republicat asta pe Mucenicul's Blog.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: