Ludovic Orban a decorat-o pe Zinainda Greceanîi, o comunistă rusofilă de la Chișinău !

23 iun.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a decorat-o cu Medalia de Onoare a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), pe comunista rusofilă, Zinaida Greceanîi. Anunțul a fost făcut public de Ludovic Orban, în cadrul ședinței plenare online, de astăzi, a APCEMN, după ce a preluat de la Parlamentul Republicii Moldova președinția organizației pentru a doua jumătate a anului curent.

Zinaida Greceanîi a mulțumim pentru distincție și a menționat că este onorată să primească această medalie, pe care o dedică Republicii Moldova.

Precizăm că, Parlamentul Republicii Moldova a găzduit, astăzi, lucrările sesiunii a 57-a a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN), președinția căreia o deținut-o în prima jumătate a anului curent.

APCEMN a fost creată în 1993, la Istanbul. În prezent, adunarea include delegații ale Parlamentelor din 12 state membre: Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, Republica Moldova, România, Rusia, Serbia, Turcia, Ucraina.

Vladimir Putin – Zinaida Greceanîi – Igor Dodon

Zinaida Greceanîi este o comunistă rusofilă care activează de zeci de ani împotriva intereselor României în Republica Moldova, fiind un promotor a moldovenismului primitiv și al limbii moldovenești, ideologii staliniste inventate în laboratoarele NKVD. Zinaida Greceanîi se face vinovată de crimele de la 7/9 Aprilie împotriva tinerilor din Republica Moldova, care cereau Unirea cu România și au pus capăt regimului dictatorial condus de Vladimir Voronin.

Zinaida Greceanîi ordona represiune armată împotriva moldovenilor în timpul protestelor de la 7/9 Aprilie 2009.

https://60m.ro

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: