Ghinea aruncă bomba: USR PLUS vrea să iasă de la guvernare din cauza UDMR !

23 iul.

Ghinea aruncă bomba: USR PLUS vrea să iasă de la guvernare din cauza UDMR, în special din cauza neînțelegerilor privind desființarea Secției Speciale, SIIJ.

„Cuiul lui Pepelea este că noi vrem să desființăm Secția Specială și UDMR nu vrea”, a spus ministrul USR-PLUS. Întrebat dacă se vor rezolva în cele din urmă aceste neînțelegeri, ministrul a spus franc: „Eu nu cred”.

Ghinea este de părere că USR nu își poate atinge obiectivele din cauza neînțelegerilor din coaliție. Aceștia se tem că își vor dezamăgi electoratul, care are așteptări mari de la USR PLUS.

„S-a creat așa, un fel de mitologie cum că noi am promis marea cu sarea și că tot ce nu s-a realizat în această guvernare este vina USR-PLUS. Așteptările sunt și mai mari de la noi. Poate că sunt eu într-o bulă de Facebook greșită, dar am foarte multe semnale”, a declarat Cristian Ghinea, joi seara. El a recunoscut că simte că i se reproșează USR PLUS că „n-a livrat”. „Oamenii au așteptări, fiecare are anumite priorități și încearcă să proiecteze faptul că nu s-au întâmplat prioritățile sale pe noi. Și eu simt că suntem în întârziere”, a admis ministrul USR-PLUS.

Întrebat dacă în aceste condiții coaliția va mai exista, Cristian Ghinea a răspuns că la un moment dat, USR-PLUS va trebui să aibă o analiză detaliată. „O s-o facem, avem Comitet Politic pe 28 august, de pildă. Vicepremierul Barna va trebui să prezinte un fel de raport de progres al ce-am făcut la guvernare”, a detaliat el.

https://60m.ro/

2 răspunsuri sa “Ghinea aruncă bomba: USR PLUS vrea să iasă de la guvernare din cauza UDMR !”

 1. dininimapentrutine 23 iulie 2021 la 11:54 am #

  Nu inca… posibil inainte de alegeri

  Apreciază

  • octavpelin 24 iulie 2021 la 10:19 am #

   USR DISPARE CA SI APR-UL LUIMELESCANU=PARTIDUL SECURISTILOR!FRANTA ESTE IN CONFLICT CU GERMANIA,# REZIST IN FRANTA RENEW SI MACRON SUNT LA LADA DE GUNOI A ISTORIEI!

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: