Boc, criticat dur din USR: „E plafonat, plictisit și preocupat de imaginea personală”!

24 iul.

Emil Boc se leapădă de Ludovic Orban și își anunță susținerea pentru Florin  Cîțu: "El este viitorul României. Asta este viața politică"

Fostul președinte al organizației județene USR Cluj și membru al Biroului Național USR, Elek Levente, a lansat un atac dur la administrația locală clujeană și implicit la primarul Emil Boc, scrie foaiatransilvana.ro.

Acesta a declarat în emisiunea Servus Cluj! că primarul Clujului este plafonat, plictisit și e mai preocupat de imaginea personală decât de bunăstarea clujenilor.

Levente este și președintele Asociației pentru Protecția Urbanistică a Clujului și susține că primarul Boc ignoră cu bună știință regulile urbanistice.

„Am fost votantul lui, l-am votat de 3 ori, după care nu l-aș mai putea vota niciodată. Unul e prea puțin, două e ok, 3 e prea mult, 4 deja sunt enervante. La al 5-lea mandat e deja super enervant.

În momentul de față eu îl văd pe primarul Clujului plafonat, plictisit, nu mai are chef decât de imaginea personală. Chiar am citit astăzi un articol legat de urbanism, de clădirea de pe Theodor Mihaly, în care ca spunea: care e problema, cetățeanul poate să intervină! Despre ce vorbim? Când l-ai ascultat tu pe cetățean?

Am fost personal în Consiliul Local și am vorbit cu primarul despre un proiect imobiliar, mi-a spus știu că aveți dreptate, mergeți în instanță și vă faceți dreptate acolo. Cum adică, eu să repar prostiile pe care le-ați făcut voi pe banii mei, în instanță? Asta-i viața, asta este politica, ăsta a fost răspunsul”, a declarat membrul USR.

Cotidianul RO

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: