Cu ce firmă a semnat Clotilde Armand?Cine este firma BRAI-CATA?

26 iul.

Clotilde Armand, război total cu cetățenii care au votat-o.“Așa primar  penibil? Dă-ți demisia, clătită, și du-te în țara de unde vii!” / “Spală-te  pe dinți că miroase tot Sectorul 1. Ți-ai bătut

Cristian Popescu Piedone ar fi fost directorul companiei Brai Cata, contractată de Clotilde Armand în criza gunoaielor

Victor Ponta nu vede deloc cu ochi buni soluţia pe care a găsit-o Clotilde Armand pentru a face curăţenie în Sectorul 1. Primăriţa a încheiat un nou contract de salubritate cu o firmă extrem de controversată, despre care s-a aflat că a avut legături cu mafia siciliană.

Victor Ponta a reacţionat cu ironie la informația că primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a semnat un contract controversat cu firma BRAI-CATA, care prestează activitate pe prețuri de șase ori mai mari decât firma Romprest.

Bravo! Felicitări votanţilor Doamnei Clotilde! Nu de asta aţi votat???”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Cu ce firmă a semnat Clotilde Armand?

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susținută de USR-PLUS, a încheiat contract cu firma BRAI-CATA, care prestează activitate pe prețuri mai mari decât Romprest.

Spre comparație, Romprest ridică tona de gunoi cu un preț de 103 lei/tonă, în timp ce BRAI-CATA ridică aceeași cantitate de deșeuri cu un preț de 629 lei/tonă.

Clotilde Armand acuza, în trecut, Romprest de prețuri mult prea exagerate. Noile sume lasă cetățenii contrariați.

Costul salubrizării pentru anul trecut a fost de 266 milioane lei, la care se adaugă facturi de 83 milioane lei aflate în litigiu, ceea ce înseamnă un total de 350 de milioane de lei pe care Romprest consideră normal să-l primească într-un an, rezultă un total de 1 milion de lei pe zi, adică o treime din bugetul Sectorului 1. Noi nu ne putem menține la asemenea costuri”, a spus Clotilde Armand.

Cine este firma BRAI-CATA?

Cristian Popescu Piedone ar fi fost directorul companiei Brai Cata, contractată de Clotilde Armand în criza gunoaielor

BRAI-CATA a fost fondată de sicilieni acuzați de legături cu Cosa Nostra – este vorba despre Rosario Raneri din Bagheria, Esposito Raffaele și Nudo Ernesto din Siracusa, Sicilia.

Italianul Rosario Raneri (fost polițist) a fost vizat de o anchetă de spălare de bani a Parchetului general, cu Direcția de Investigații Antimafia de la Roma. Raneri a fost acuzat de legături cu Cosa Nostra.

El a fost asociat cu Paul Brener, contabilul lui Bernardo Provenzano, un alt personaj acuzat de legături cu mafia și jurnalist al anilor 90.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: