„Frauda scandaloasă în jurul coronavirusului” care nu se oprește: Statele Unite vor interzice testul PCR începând cu 31 decembrie!

29 iul.

https://www.alertadigital.com/wp-content/uploads/2021/07/cdc2.jpg

Alerta Digital

CDC (Centers for Disease Control), care este responsabil pentru gestionarea pandemiei coronavirusului în Statele Unite, a emis o declarație prin care anunță că, începând cu 31 decembrie a acestui an 2021, vor retrage autorizația către Administrația SUA Food and Drug Administration (FDA) for Emergency Use (US) of the Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-time RT-PCR Diagnostic Panel.

CDC explică faptul că fac această notificare în avans, astfel încât laboratoarele clinice să aibă suficient timp pentru a selecta și implementa altele dintre multele alternative autorizate de FDA pentru a detecta coronavirusul. În pregătirea pentru această modificare, CDC recomandă ca „laboratoarele clinice și site-urile de testare care au folosit testul CDC 2019-nCoV RT-PCR să selecteze și să înceapă tranziția către un alt test Covid-19 autorizat” și să încurajeze în special aceste laboratoare „să ia în considerare adoptarea unei metode care poate facilita detectarea și diferențierea SARS-CoV-2 și a virușilor gripale (gripa) ”. *Deci recunosc că testele PCR detectau viruși gripali pe care-i treceau la număr Covid.

Potrivit CDC, care acum pare să nu aibă încredere în capacitatea testelor PCR de a diferenția Covid-19 de gripa comună, „astfel de teste pot facilita testarea continuă atât pentru gripă, cât și pentru SARS-CoV-2 și pot economisi timp și resurse pe măsură ce abordează sezonul gripal. „

Ar trebui să se țină seama de faptul că, pe baza rezultatelor testelor PCR, Organizația Mondială a Sănătății (OMS), organizațiile globaliste și principalele guverne ale lumii au încercat să demonstreze existența unei pandemii SARS-CoV-2 și ”Nevoia de vaccinare universală”.

Kary Mullis, el nobel excéntrico que vino a España a comprar azulejos

Incapacitatea PCR de a detecta dacă cineva este sau nu bolnav a fost deja confirmată de inventatorul testului, Kary Mullis, și a fost denunțată de numeroși specialiști, care au explicat cum, în funcție de modul în care se folosește această tehnică, politic și o pandemie artificială.

Pandemia se va încheia mâine dacă încetează utilizarea testului PCR

De fapt, avocatul german Reiner Fuellmich, care conduce și coordonează multiplele procese pe care aproape o mie de avocați le pregătesc pe trei continente pentru „frauda scandaloasă din jurul coronavirusului”, a denunțat că cheia a ceea ce s-a construit „farsa cu pandemia” se regăsește în utilizarea necorespunzătoare a acestor teste PCR”, care nu au fost concepute pentru utilizarea care a fost dată de la începutul crizei de sănătate. Acum, se pare că și CDC împărtășește aceeași opinie.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: