Rareș Bogdan, crede în măsurile de relaxare ale Guvernului Cîțu: Nu vom susține vaccinarea obligatorie. Cea mai bună cale este cea a relaxării !

2 aug.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan exclude categoric un guvern minoritar, dar și o eventuală alianță cu PSD. Acesta anunță că PNL va rămâne la ciolan cu USR-PLUS și UDMR. Premierul Cîțu a fost pus într-o situație complet anormală pentru că „unii au uitat ce înseamnă poziția de premier cu drepturi depline”, adaugă Rareş Bogdan.

Rareș Bogdan a mai adăugat că unii ar trebui să știe cum funcționează un Guvern și ce înseamnă un premier.

Întrebat dacă există posibilitatea unui guvern minoritar, Rareș Bogdan a răspuns: „Exclus. Exclusă și o alianță cu PSD. Mergem alături de USR PLUS și UDMR”.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, susținătorul taberei pro-Cîţu în cursa pentru alegerile interne ale partidului liberal, îi asigură pe români că partidul său nu susține vaccinarea obligatorie. El a precizat că, potrivit Constituției, nu se poate introduce această obligativitate nici măcar pentru medici.

Am avut și 10.000 de cazuri (de coronavirus) pe zi. Nu trebuie să ne alarmam, din punctul meu de vedere. E totuși bine sa fim prudenți, să ne vaccinăm. Și eu m-am vaccinat. Chiar dacă în Marea Britanie a crescut numărul de cazuri, nu sunt cazuri grave. Eu cred ca cea mai bună este calea relaxării. Să știți că Guvernul a ales să relaxeze măsurile.

Atrag atenția ca nu poți să obligi pe nimeni să se vaccineze, nici personal activ, nici personal esențial și nu poți restricționa doar pe bază de vaccin. Nu vom susține (discriminarea pe bază de vaccin)”, a declarat Rareș Bogdan duminică la Antena 3.

https://60m.ro

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: