Dan Barna a ieșit ”șifonat” de la întâlnirea cu Patriarhul Daniel !

3 aug.

Dan Barna s-a intâlnit cu Patriarhul Daniel pentru a vorbi despre  susţinerea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 • Buna Ziua Iasi •  BZI.ro

Vicepremierul Dan Barna (USR) a părut destul de șifonat și fără chef de vorbă, la ieșirea de la întâlnirea de trei ore cu Patriarhul Daniel, PF Daniel. Liderul USR a declarat că nu a discutat cu Patriarhul despre vaccinarea acestuia din urmă și a vorbit doar în termeni generali despre dialogul cu PF Daniel.

Despre întâlnire, Barna s-a limitat să spună doar că: „Este foarte important ca toate instituţiile, inclusiv Biserica, să transmită prin mijloacele pe care le au, prin ghiduri, prin purtători de mesaj, prin voci ale preoţilor, până la urmă, să transmită acest mesaj de informaţie corectă, de educaţie medicală enoriaşilor. (…) Eu sunt un om optimist şi vizita de astăzi trebuie înţeleasă în această cheie în care îmi doresc ca toate vocile care contează în societate să aibă greutate şi să fie prezente în această campanie”.

Liderul USR nu a dat niciun detaliu suplimentar despre discuție, iar ulterior a mai răspuns grăbit la câteva întrebări ale jurnaliștilor pe tema vaccinării,  înainte de a pleca în trombă.

Barna anunțase că dorește o întâlnire cu Patriarhul Daniel pentru a-l convinge pe acesta să implice Biserica în campania de vaccinare. Patriarhia, prin vocea purtătorului de cuvânt, a răspuns că limita implicării a fost deja atinsă, deja.

https://60m.ro

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: