AFACERISTA BOLSEVICA FRANTUZOAICA,Clotilde Armand voia să aloce 10 milioane de euro pentru gazon și garduri vii în Sectorul 1, sufocat de gunoaie !

4 aug.

Clotilde Armand voia să aloce 10 milioane de euro pentru gazon, arbori și garduri vii în Sectorul 1, sufocat de gunoaie. Dezvăluirea a fost făcută de către deputatul PSD Petre Florin Manole. Mai mulți consilierii locali au votat împotrivă, așa că proiectul nu a fost pus în aplicare.

„Clotilde Armand a vrut să dea 48.000.000 de lei pe arbori, gazon și garduri vii. Asta lipsea în sectorul 1, în rest aveam de toate, gunoaiele au dispărut, investițiile merg superb…

După ce și-a dovedit incompetența în administrație, Armand mai cerea spre distrugere și Parcul Herăstrău și dorea votul consiliului local pentru un buget enorm și absurd. Evident, consilierii locali din Partidul Social Democrat au votat împotrivă. Proiectul a picat. Risipa de bani publici a fost evitată”, spune Petre Florin Manole.

Primarul sectorului 1 a încheiat contract de servicii de salubrizare cu firma REBU, dar acest lucru este criticat chiar de colegii de alianţă. Ramona Porumb, viceprimarul PNL al sectorului 1, este de părere că locuitorii din sector nu vor face nicio economie la plata gunoiului, aşa cum susţinuse edilul.

https://60m.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: