Virgil Guran, vânat de tabăra pro-Cîțu după ce a denunțat implicarea serviciilor de informații în alegerile interne din PNL: „Se încearcă constituirea unui dosar” !

4 aug.

Iohannis, slalom printre gunoaie să se tragă în poză cu susținătorii -  Jurnalul de Arges

Virgil Guran, liderul grupului PNL din Senat şi unul dintre susţinătorii lui Ludovic Orban, este vânat de tabăra pro-Cîțu după ce a denunțat implicarea serviciilor de informații în alegerile interne din PNL: „Se încearcă constituirea unui dosar”, a declarat acesta, precizând că i s-a făcut o plângere penală.

Am spus foarte clar un lucru că nu este cazul să se mai întâmple ceea ce s-a întâmplat în trecut, când serviciile s-au implicat şi s-a dovedit acest lucru. Ştiţi foarte bine că a fost problema cu Coldea când a avut anumite probleme şi s-a dovedit că nu a fost în regulă treaba asta. S-a interpretat că eu aş pus Cîţu de către servicii. Nu cred că e pus Cîţu de către servicii, dar într-adevăr am dat un semnal.

În momentul de faţă, sunt vânat şi se încearcă constituirea unui dosar penal. Sper că nu este din partea colegilor. (…) Voi veni foarte clar să prezint situaţia reală în momentul în care aflu, pentru că trebuie să mă cheme, să mă întrebe despre ce e vorba. N-am nicio problemă. N-am făcut absolut nimic. Voi vedea ce şi cum se întâmplă în acest sens.”, a declarat, în direct la România TV, Virgil Guran.

De cealaltă parte, europarlamentarul liberal Rareş Bogdan, care îl susţine pe Florin Cîţu la şefia PNL, a afirmat că nu crede în implicarea serviciilor secrete, însă a dat de înţeles că „dacă apar scheleţi, înseamnă că ei există”.

https://60m.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: