Țara e în colaps și Iohannis ne invită să jucăm golf!

19 sept.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la evenimentului organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”, că golful, un sport care nu e deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii.

”Mă bucur să întâlnesc aici atâţia oameni pasionaţi de golf, un sport care nu este deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mişcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii”, a afirmat preşedintele.

Se pare că avem un președinte inconștient care nu realizează că a dus țara pe marginea prăpastiei, iar prin faptul că insistă prin menținerea marionetei Florin Cîțu la Palatul Victoriei anulează tot ce s-a făcut în democrația noastră de carton în ultimii 31 de ani. În timp ce poporul spune că moare de foame președintele îl invită să joace golf. Oare câți români din această țară au acces la baze sportive de golf? Oare câți români își permit să joace golf?

Până în acest moment s-a tot vorbit de obediență, egoism și altruismele președintelui Klaus Iohannis, însă se pare că nu avem de a face cu astfel de lucruri ci cu un om leneș, prost și bădăran pe deasupra, ce nu realizează enormitatea afirmațiilor sale.

https://60m.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: