Un șut în fund, implanturilor macroniste din România!

19 sept.

https://i0.wp.com/dantomozei.ro/wp-content/uploads/2021/09/Un-sut-In-fund.jpg

România este trădată la vedere, așa cum stă bine în mileniul globalizării, perioadă în care este la modă să faci pe plac străinilor, sfidând poporul care te-a votat să îl reprezinți.

În loc să le dăm câte un șut de fiecare dată când îi vedem, să-i trimitem la cei pe care îi servesc împotriva intereselor și tradițiilor naționale, gruparea politică născută exclusiv din jocul serviciilor secrete românești și străine USRPLUS continuă să calce în picioare imaginea și numele României!

Prin Rezoluția Parlamentului European (PE) din 14 septembrie 2021, referitoare la drepturile persoanelor LGBTIQ în UE (vezi AICI), vândutul Dacian Cioloș și ciracii de strânsură: Ramona Strugaru, Alin Mituță, Dragoș Pîslaru, Nicu Ștefănuță, Dragoș Tudorache, membri USRPLUS din tagma demenților Renew Europe aservită intereselor lui Emmanuel Macron, nici măcar ale Franței!, au votat încă odată pentru sancționarea României!

Denaturații din ceata lui Dacian Cioloș și Dan Barna au fost singurii români care au votat împotriva României, în cadrul unei Rezoluții PE adoptate cu 387 de voturi pentru, 161 împotrivă și 123 de abțineri.

În alineatul 10 care vizează direct România, Parlamentul European:

10. invită Comisia să ia măsuri concrete pentru a asigura libera circulație a tuturor familiilor, inclusiv a familiilor curcubeu, în conformitate cu hotărârea pronunțată în cauza Coman & Hamilton1 , care prevede că termenul „soț/soție”, astfel cum este utilizat în Directiva privind libera circulație, se aplică și partenerilor de același sex; solicită Comisiei să examineze dacă statele membre respectă hotărârea pronunțată în cauza Coman & Hamilton și să ia măsuri de executare în temeiul articolului 258 din TFUE împotriva celor care nu respectă hotărârea; invită Comisia să ia măsuri de executare împotriva României pentru nerespectarea în continuare a acestei hotărâri și pentru lipsa unei căi de atac care a forțat reclamantul să recurgă la CEDO pentru a obține reparații;

Într-o formulare mai simplă, Cioloș, Barna și adunații degenerați din USRPLUS cer EXECUTAREA ROMÂNIEI pentru că poporul român are o credință, o morală, o lege și o Constituție, care nu permit căsătoriile între persoanele de același gen!

Asta ca și cum, homosexualii și toți preocupații să se îmbrace în fustițe și pe tocuri, sunt alergați pe străzi, trași pe roată, iar cei care mai scapă ajung în temnițe unde sunt … abuzați!

NU! În România nu sunt fugăriți pe străzi homosexualii, lesbienele, transcenderii etc.! Însă România nu este și nu trebuie să devină un spațiu al desfrâului și degradării umane, în numele proastelor și falselor drepturi și libertăți!

Este cu atât mai grav cu cât, potrivit etapelor procedurale derulate în PE, în Comisia pentru petiții (PETI), europarlamentarul Christian Terheș a depus o solicitare de vot separat pentru eliminarea României din textul rezoluției, însă, inițiativa a fost respinsă la un singur vot, grație intervenției acelorași trădători din gruparea Cioloș-Barna USRLPLUS – Renew Europe!

În cele din urmă, dintre europarlamentarii români, 18 au votat împotriva rezoluției, șase s-au abținut, doi nu au votat, iar unul a fost absent.

Nu este pentru prima dată când partidulețul noilor securiști vânduți intereselor străine susțin acțiuni împotriva României, după ce în luna Iunie 2021, Cioloș și acoliții au votat pentru adoptarea Raportului Matici, în care, din mare grijă pentru situația femeilor s-a derapat sinucigaș până la grija pentru “bărbații gravizi”!

Am scris la vremea respectivă (vezi AICI) că în timp ce ne vede pe toți cei care susținem calea naturală și creștină a familiei: FEMEIE – BĂRBAT, Dacian Cioloș ne face “toxici și periculoși pentru societate”!

Reamintesc că, potrivit Raportului Matici, punctul N., nici mai mult nici mai puțin, bărbații pot rămâne gravizi!

N. întrucât, în anumite circumstanțe, bărbații transgen și persoanele non-binare pot, de asemenea, să rămână însărcinate și ar trebui, în astfel de cazuri, să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen;

Așa cum am mai spus, dacă domnului Cioloș nu îi convine și nu îi place România, este liber să plece oriunde în lume.

Pentru că, domnule Cioloș, repet, majoritatea celor din România suntem tradiționaliști, iar tu și adunătura ta de vânduți și ajunși efemeri nu aveți niciun drept să ne tratați pe toți ca pe niște proști, cu nu aveți niciun drept să distrugeți valorile României și ale unui continent eminamente Creștin!

Având în vedere prăbușirea politică a piticului cu pretenții de nou Napoleon Bonaparte al Franței și al Europei, este de înțeles graba și disperarea cu care acționează spurcații globaliști dirijați de Macron.

În 2022, se termină mandatul celui care se face vinovat moral pentru sutele de schilodiți pe viață și zecile de morți în rândurile francezilor care au ieșit în stradă în numele “Gilets jaunes”: Emmanuel Macron! Fără el, mișcarea globalistă distrugătoare a tradițiilor și moralei creștine, se va prăbuși în Europa, rămânând doar ca SUA, Sub Joe Biden, să continue degradarea accelerată a valorilor și societății!

http://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: