George Simion: Toată țara la București – 2 Octombrie!

22 sept.

Un protest de amploare va avea loc pe data de doi Octombrie în Capitala României. Inițiativa vine din partea liderului AUR, George Simion, deoarece nu se mai poate trăi în această țară cu guvernul lui Iohannis susținut din umbră de PSD. La manifestație sunt invitate toate organizațiile civice, sindicatele, patronatele, diaspora și toți românii nemulțumiți de actuala conducere, de salariile mici, de pensiile mizere, și de facturile tot mai mari la energie și gaze ce duc țara spre colaps.

George Simion: Am început greva parlamentară și mergem până la capăt cu acțiunile noastre de protest. Nu mai este timp de stat, nu este timp de așteptat, nu mai este timp de tolerat și de înghițit, mizeriile pe care ni le servesc alții. Acum e momentul să venim cu toții la București, acum e momentul să venim mulți, foarte, foarte mulți. Un mesaj din ploiosul București pentru toți românii adevărați care s-au săturat de restricții, care s-au săturat de facturi dublate la energie, haideți să ne unim acum ori niciodată. E momentul să strângem rândurile și să facem dreptate pentru România.

România, FALIMENT

România se află în plină criză economică și sanitară, datorită acțiunilor concertate ale guvernelor conduse de președintele Klaus Iohannis. Ne confruntăm cu o situație excepțională, iar firava noastră democrație a fost călcată în picioare cu bocancii de către Klaus Iohannis, guvernul Cițu și aliații săi din PSD – SISTEMUL.

Klaus Iohannis a plecat la New York cu escală la Sibiu într-un avion privat de tip Dassault Falcon 8X (LX-LXL) închiriat de la Global Jet. O oră de zbor cu acest avion de lux costă 10.700 de dolari. Românii îl întreabă ironic pe președinte dacă ”se poate juca golf cu stomacul gol” și îi transmit că România fierbe.

MAFIA DIN ENERGIE ESTE LA NIVEL INTERNAȚIONALpoliticienii români, sclavii lor

Engie SA, companie ce a fost românească și care a fost vândută pe nimic de guvernele trădătoare de țară PSD/PNL la sub un miliard de euro, adică mai puțin decât valoarea ei imobiliară. Spunem că prețul reprezintă o bătaie de joc deoarece această companie facturează anual peste un miliard de euro, adică mai mult decât prețul de vânzare.

Societatea comercială a înregistrat un profit net de 498.420.831 de lei, adică asta înseamnă 661.913 lei pe fiecare angajat. Marja este una extraordinar de mare și nu are nici o legătură cu realitatea economică. Practic din start se poate observa din cifre că vorbim de o activitate pur speculativă și nu de o societate adevărată, funcțională, care să facă investiții. Engie SA este la momentul de față este doar o companie care intermediază curentul electric produs ieftin de România și îl vinde scump cărtre români.

AUR, partidul condus de către George Simion, a cerut revenirea la piața reglementată, în condițiile în care nu vorbim real de o piață liberă ci de una de monopol, o piață în care 90% din piață este deținută de sub 10% din companiile din energie. Practic AUR cere limitarea profiturilor colosale dobândite datorită situației de monopol rezultate din cedarea fără milă a resurselor noastre de către politicienii corupți.

ANRE ȘI ASF girează escrocherii de miliarde de euro

Companiile intermediare cu zero angajați, girate de capul mafiei de la ANRE, Dumitru Chirița(PSD) acționează speculativ dublând sau chiar triplând prețul energiei, fapt ce a dus românul de rând la disperare în prag de iarnă. Din afirmațiile premierului reiese că acesta este marioneta mafiei din energie, protejând interesele companiilor offshore ce jefuiesc românii. Spania a plafonat prețurile la energie și a dat amenzi colosale mafiei din energie. De asemenea, premierul Spaniei afirmă că avem de a face cu schemă criminală la nivel internațional pe piața energiei din Uniunea Europeană.

Falimentul City Insurance- o nouă țeapă dată de PSD Românilor. Patronul este cumnatul lui Adrian Năstase. S-au furat peste 700 de milioane de euro.

City Insurence tocmai a intrat în insolvență, iar românii vor trebui să plătească pentru acest lucru. Avem o nouă țeapă de tipul Caritas, Gerald sau FNI, produse ale clasei politice născute după 1989.

Au avut salarii de zeci de mii de euro și o fraudă de zeci, poate chiar sute de milioane de euro.

Această companie aparține, conform capital.ro, lui Dan Obobescu, cumnatul lui Adrian Năstase, un bătrânel ce pare mai degrabă senil decât un mare afacerist.

Iată-l pe Dan Odobescu, cel care este patronul în acte al City Insurance, și spuneți dacă voi cumva considerați că el este și beneficiarul acestei companii sau a acestei fraude:

Dan Odobescu

Cel mai probabil că nu, Dan Odobescu este o simplă marionetă în mâna celor care cu adevărat de bucură de zecile de milioane de euro delapidate.

Această afacere a fost din start construită ca să fie o țeapă dată românilor și pe care tot românii vor trebui să o plătească. Fiecare astfel de caz are în spate o poveste la momentul la care este funcțional, la momentul la care pare să fie o mare afacere. În realitate totul se construiește pe minciună cu ajutorul sistemului politic corupt care face numiri în interiorul instituțiilor care ar trebui să asigure supravegherea pieței, în cazul de față cea a asigurărilor.

Sigur că nu vom vedea direct banii aruncați pe fereastră și furați. City Insurence a facturat către români, a încasat banii iar banii au dispărut. Este o schemă clasică de fraudare. Fondul de garantare va prelua datoriile acumulate și primele de asigurare ce vor trebui plătite, dar acest fond va plăti din banii românilor.

Fiecare astfel de faliment, adică țeapă dată românilor, duce la scumpirea asigurărilor, adică vom da fiecare dintre noi mai mulți bani pentru o asigurare.

https://60m.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: