Semnal de alarmă: ”Iohannis și Cîțu vor anunța un MARE FAKE news pentru țară!”

27 sept.

Este una dintre cele mai importante zile pentru perioada ce urmează – iar un cunoscut analist economic îi acuză pe Iohannis și Cîțu că vor promova un fals, înșelându-i-i pe români
Astăzi este o zi extrem de importantă – așa cum s-a anunțat, sosește în România președinta Comisiei europene, Ursula von der Leyan.
Președinta CE va avea întâlniri cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Florin Cîţu în cadrul seriei de vizite NextGenerationEU și va vizita un spital ce urmează să beneficieze de fonduri din PNRR.
Florin Cîțu a făcut declarații euforice: ”Doamna Ursula von der Leyen și-a anunțat programul și va veni în România pe 27 septembrie, ceea ce înseamnă că PNRR este aprobat pentru România, așa cum am spus – o sumă semnificativă este alocată României pentru transport și PNRR este de fapt aprobat, doamna Ursula von der Leyen urmează să semneze pe 27 septembrie”.
Premierul Cîțu spunea acum câteva zile și că avansul de la PNRR va veni până la sfârșitul anului.
Tot atunci comentam că premierul se cam pripește cu această din urmă afirmație, dar și întrebam de ce din datele comunicate de biroul președintei CE nu rezultă clar că se va semna PNRR azi, la București?
Iată că reputatul analist economic Adrian Câciu supralicitează față de îndoielile mele și avertizează: ”Se pregătește un mare fakenews pentru țară la care va pune umărul și Klaus Johannis dar și Florin Cîțu – ei vor anunța luni ca s-a aprobat PNRR”.
”Fals!”, exclamă profesorul Câciu, arătând că, azi, șefa Comisiei Europene ”va anunța că CE a finalizat evaluarea PNRR și că a transmis Consiliului propunerea de aprobare”.
În aceste condiții, Consiliul European va aproba PNRR ”de abia în octombrie, iar la început de noiembrie se va semna acordul de finanțare pe granturi” iar, atenție, ”Acordul de împrumut nu se va semna în acest an”.
”Rețineți: PNRR va fi aprobat în octombrie – PNRR nu a fost aprobat încă, (așa) cum va mint președintele și premierul”, subliniază Adrian Câciu punctând – ”Diseminarea de informații false este infracțiune. Hai să-i vedem cum comit infracțiuni!”
De remarcat că presa a anunțat că Ursula von der Leyen trebuia inițial să vină în România pe 24, sau chiar în seara de 23, dar din motive încă neclare vizita a fost amânată pentru 27.
Unii analiști afirmă că înaltul oficial european NU a dorit ca vizita să fie folosită de premier (și de președinte!) la congresul PNL. Dacă este așa… să fie un semn rău pentru cele două vedete ale ”echipei câștigătoare”?
Adrian Câciu

Se pregătește un mare fakenews pentru țară la care va pune umărul și Klaus Johannis dar și Florin Cîțu.
Ei vor anunța luni ca s-a aprobat PNRR.
Fals!
Luni, șefa Comisiei Europene va anunța ca CE a finalizat evaluarea PNRR și că a transmis Consiliului propunerea de aprobare.
Consiliul va aproba PNRR de abia în octombrie, iar la început de noiembrie se va semna acordul de finanțare pe granturi.

Vezi mai mult

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: