Alegerile federale 2021: fraudă electorală pe scară largă?

2 oct.

Zahlreiche Menschen stehen in einer langen Schlange vor den Wahllokalen im Tiergarten Gymnasium in der Altonaer Straße

În mijlocul Berlinului, în mijlocul capitalei germane – și un district încă nu a prezentat niciun rezultat electoral. Fara glumă!

În Charlottenburg-Wilmersdorf, s-a estimat abia de duminică modul în care alegătorii au votat la alegeri. Acest lucru a fost observat deoarece districtul a raportat exact aceleași numere pentru diferite secții de votare.
Conform informațiilor de la RBB, districtul a raportat rezultatele alegerilor provizorii după alegeri. Potrivit acestui fapt, exact aceleași acțiuni cu drept de vot au fost numite pentru toate partidele pentru în 22 circumscripții electorale. Potrivit adminsitratiei electorale a districtului de joi, acestea s-au bazat pe estimări, deoarece rezultatele nu erau disponibile la timp.

Nu e de mirare că roșuverde câștigă întotdeauna la Berlin

Prin urmare, „Laboratorul de Inovare Tagesspiegel” a analizat că au existat mai multe voturi emise decât votanții eligibili în cel puțin 16 circumscripții electorale (districtele de vot poștale și de urne adăugate împreună).

În districtul Reinickendorf, de exemplu, conform cifrelor, au votat 2.146 persoane, dar există doar 1.382 alegători eligibili.

VIDEO

Politicienii federali ai FDP au criticat erorile și contracarările din alegerile de duminică de la Berlin cu critici neobișnuit de clare. „La Berlin, aproape 40% din voturile alegerilor pentru Camera Reprezentanților uneori nu sunt valabile.

Radiodifuzorul RBB a informat miercuri că un număr notabil de mare de buletine de vot nu erau valabile în cel puțin 99 secții de votare. Probabil că alegătorii ar fi primit voturi false din alte raioane. Vocileacum sunt din ce în ce mai puternice întrebând dacă unele părți ale alegerilor în Berlin trebuie repetate. Un raport de defalcare ar trebui să fie disponibil până la începutul lunii octombrie

Ce pot face „democrații” din SUA, pot face mult timp la Berlin…

SURSA

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: