Valeriu Stoica: Klaus Iohannis a numit oameni mediocri în fruntea PNL!

9 oct.

Fostul preşedinte al Partidului Naţional Liberal Valeriu Stoica susţine că trecerea moţiunii de cenzură „era cronica unei morţi anunţate” încă din anul 2014. El îl critică pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care susţine că „a permis ca la conducerea PNL să existe oameni mediocri”. „A fost cu totul evacuată infrastructura intelectuală a PNL”, mai spune Valeriu Stoica.

„Aş putea zice că se ştia că aşa va fi din decembrie 2014, pentru că atunci preşedintele PNL de la acea dată, Klaus Iohannis, a câştigat alegerile prezidenţiale – victoria nu a fost a lui, nici a PNL, au avut un merit oarecare şi PNL, şi Iohannis în acea campanie, dar victoria a fost a cetăţenilor României, a alegătorilor. Fără mobilizarea exemplară a alegătorilor în acel moment, preşedinte ar fi fost Ponta, nu Iohannis – aşadar exista o datorie a PNL şi a preşedintelui Iohannis faţă de aceşti alegători. În loc să înceapă reforma PNL în acel moment, pentru că avea autoritatea morală, Klaus Iohannis să demareze această reformă, a permis ca la conducerea PNL să existe oameni mediocri, a fost un interimat fără niciun fel de autoritate, nu s-a început reforma internă în PNL. Mai mult decât atât, în loc să se dea timp pentru această reformă, în decembrie 2015 s-a recurs la formula Cioloş, Cabinetul de tehnocraţi care practic a fost până la urmă perceput acel guvern ca fiind guvern PNL, deşi nu a fost aşa. PSD şi-a făcut jocurile. Dar acel an a fost pierdut pentru PNL, că nu a putut să facă reformă”, a afirmat Valeriu Stoica sâmbătă, într-o  emisiune la Digi 24.

Conform lui Stoica, nici în anii dinaintea lui 2019, cât timp partidul a fost în opoziţie, în PNL nu s-a făcut reformă, ci, mai mult,  „a fost cu totul evacuată infrastructura intelectuală a PNL”.

„Un partid care nu mai are o infrastructură intelectuală puternică nu e un partid, este o structură decerebrată”, mai spune fostul lider al partidului. Stoica a catalogat drept „o eroare” instalarea guvernului PNL în 2019, considerând că acest fapt a ajutat PSD să câştige alegerile din 2020.

https://60m.ro/

2 răspunsuri sa “Valeriu Stoica: Klaus Iohannis a numit oameni mediocri în fruntea PNL!”

 1. rupavili 10 octombrie 2021 la 1:04 am #

  CEDO a condamnat România pe tortură după anul 1998 , arătând că se practică tortura în România în 295 de cazuri și voi nu cereți demisia a ministrului de justiție nici a procurorului general nici a interlopilor cu legitimație de la stat care au torturat oameni nevinovați .

  A devenit tortura o normalitate în societate și ca dovadă frica îl face pe om să trăiască în minciună , acceptând abuzurile , fără demnitate , fără onoare ,fără caracter ,fără dreptul la respect pentru victimele torționarilor .

  Educația morală foarte săracă a făcut pe om să fie sclavul supus și al teroriștilor români legitimați de stat cu facultate .

  Apreciază

  • octavpelin 10 octombrie 2021 la 4:29 pm #

   VALERIU STOICA,PE NUMELE SAU ADEVARAT VALERIU GRIGORE ,FIU DE LEGIONAR COMUNIST NU A FOST MEMBRU REFONDATOR AL PNL!

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: