Și președinții se infectează după ce se injectează: Omologul leton al lui Klaus Iohannis a fost testat POZITIV la noul coronavirus după o reuniune la care ambii au participat. Nu ar trebui să intre în carantină?

15 oct.

Președintele Letoniei, Egils Levits, a fost testat pozitiv la coronavirus, deși este vaccinat cu serurile experimentale Covid. Rezultatul a venit la o zi după un test rapid efectuat de acesta miercuri seară, la întoarcerea dintr-o vizită de lucru în Suedia. Președintele leton urmează să fie supus și unui test RT-PCR, a transmis biroul său de presă, potrivit Agerpres.
Egil Levits, în vârstă de 66 de ani, a fost una dintre primele persoane din țara sa care s-au vaccinat cu un ser Covid. El și-a luat prima doză încă din februarie, când a vrut să dea tonul în fața camerelor de filmat pentru campania națională de injectare.
La fel cum a făcut și președintele României, Klaus Iohannis, care s-a aflat miercuri, 13 octombrie, față în față cu președintele Letoniei la evenimentul din Suedia – Forumul Internațional dedicat Comemorării Holocaustului și Combaterii Antisemitismului, organizat la Malmö, potrivit DC News. Ca și la congresul PNL, Iohannis nu a purtat mască deși se afla într-un spațiu închis – nici conlocutorii lui nu par să fi făcut altfel, dintre care președintele leton este un contact direct al lui Iohannis, după cum îl dezvăluie imaginile surprinse la fața locului.
Potrivit Agerpres, Iohannis și-a amânat vizita pe care ar fi trebuit să o efectueze vineri și sâmbătă în Letonia, în urma veștii că președintele leton a fost depistat pozitiv la noul coronavirus.
Administrația Prezidențială dă asigurări că Iohannis a făcut la rândul său un test Covid și că rezultatul acestuia e negativ. Dar n-ar trebui sî intre în carantină ca contact?

12 răspunsuri sa “Și președinții se infectează după ce se injectează: Omologul leton al lui Klaus Iohannis a fost testat POZITIV la noul coronavirus după o reuniune la care ambii au participat. Nu ar trebui să intre în carantină?”

  1. AureliaAlbAtros 15 octombrie 2021 la 12:26 pm #

    Bună ziua, Octavian! 🙂
    Din punctul meu de vedere, să intre-n carantină, definitiv,
    altfel e în stare să ne contamineze pe toți cu mintea lui meschină… 😀

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: