SLUGA LUI JOHANNES SI ARAFAT, OMUL DE CASA A LUI DAN VOICULESCU,Mihai Gâdea i-a tăiat microfonul Rodicăi Boancă (AUR), pentru a nu-i pune întrebări lui Raed Arafat!

15 oct.

Rodica Boancă, senator al României din partea Alianței pentru Unirea Românilor, a fost invitată la Sinteza Zilei, la Antena 3. Deși a cerut insistent să fie lăsată să îi adreseze o întrebare lui Raed Arafat, la finalul intervenției acestuia, producătorii emisiunii i-au tăiat microfonul și chiar au lăsat-o să vorbească fără să știe că nu o aude nimeni.

Senatorul AUR a povestit întreaga experiență într-o postare pe Facebook:

„În seara aceasta am luat decizia să ies din emisiunea „Sinteza zilei”, unde fusesem invitată prin Skype, deoarece pe durata monologului lui Raed Arafat, invitat de onoare, nu am putut să îi adresez nicio întrebare secretarului de stat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Practic, cât timp a vorbit Arafat poezia lui eu am avut microfonul tăiat, mai ales că, cerusem moderatorului, în mod respectuos, să îi adresez o întrebare șefului DSU, în calitate de Senator, Arafat – numit politic, fiind obligat să răspundă.

În schimb, am fost umilită, nici măcar nu am fost anunțată că am microfonul anulat, de asta dându-mi seama în momentul în care am vrut să pun întrebări și am constatat că nu mă auzeau.

Timp de o oră și jumătate am stat pe un scaun și am intervenit nici 2 minute, mă scuzați, dar asemenea formate sunt pentru oamenii care nu prea au ce spune, ceea ce nu este cazul meu.

Eu, în calitate de Senator, nu sunt angajata televiziunilor. Eu sacrific timpul meu, al familiei mele, să particip la asemenea emisiuni pentru a transmite un mesaj oamenilor de acasă, dar asta nu înseamnă că voi permite cuiva să mă umilească, indiferent de cine este moderatorul.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Cine vrea să știe activitatea mea parlamentară are site-ul Senatului și pagina mea oficială, iar participarea la emisiuni nu este scopul meu în viață.

Dacă mă invitați, atunci respectați-mă, așa este firesc, dacă nu o faceți, atunci orice colaborare devine imposibilă!“, a scris Rodica Boancă.

ACASĂ

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: