Un președinte degeaba într-o țară în care se moare degeaba.Și dacă toată criza asta politică a fost generată în mod intenționat de Klaus Iohannis pentru a fi folosită ca pretext la instaurarea propriei dictaturi peste România?!

21 oct.

Și dacă toată criza asta politică a fost generată în mod intenționat de Klaus Iohannis pentru a fi folosită ca pretext la instaurarea propriei dictaturi peste România?! Are cineva curaj să excludă definitiv această teorie și să ignore că avem un președinte lovit de cultul personalității, neatins de valorile și principiile românești, ahtiat după extinderea puterilor (limitate), un tiran în relația cu Parlamentul, mereu nemulțumit de poporul care l-a votat/ trimis la Cotroceni?

Zi după zi vedem cum proiectul „România educată” devine „România îngropată”.

În timp ce țara este făcută KO de valul 4 al pandemiei, Klaus Iohannis se joacă de-a premierul și ne spune că a sosit momentul să intervină. Dă vina pe autorități, le acuză că nu și-au făcut treaba, dar românii știu că „autorități” înseamnă, acum, „Guvernul meu”, ținut în brațe chiar de el. Nu mai e PSD la putere, monșer, însă tu tot placa asta interpretezi?! „Autorități” înseamnă toți specialiștii ajunși la Palatul Victoria pe filiera liberalo-pluseristă, cu girul Cotrocenilor; sunt acei miniștri și secretari de stat habarniști, fără chef de muncă sau, mai grav, vânduți intereselor străine.

Președintele Brazilei, sub anchetă

În Brazilia, șeful statului riscă să fie anchetat pentru crime împotriva umanității. În caz că vă întrebați ce legătură are cu România, similitudinile sunt multe și țin, mai degrabă, de nepăsare și ignorare. Oamenii au murit din cauza atitudinii superioare a autorităților, în frunte cu un președinte care a numit Covid-19 „o mică gripă”. Vă sună cunoscut? Dar mai e… La fel ca-n România, și în Brazilia s-a sistat aprovizionarea spitalelor cu medicamente, medicii nu mai au cu ce să trateze pacienții și mii de oameni au pierit, vieți care puteau fi salvate dacă „Guvernul meu” de acolo nu acționa într-un mod inconștient, de-a dreptul criminal.

La noi, nesimțirea președintelui atinge cote nebănuite. Mai bine de jumătate din populația României este amenințată cu restricții dintre cele mai dure, se vorbește de îngrădirea dreptului la muncă, de limitarea libertăților civile și a drepturilor dobândite prin naștere, nevaccinații sunt răstigniți pe altarul binelui general, dar e un bine văzut doar dintr-un singur unghi.

Spitalele, tot fără medicamente

În privința vaccinării oamenilor, România nu stă nici mai bine, nici mai rău decât alte state din lumea asta, hai s-o spunem pe-a dreaptă! La nivel mondial sunt sute de milioane de „neînțepați”, însă doar la noi este cifra îmbolnăvirilor atât de mare. De ce? Cum e posibil așa ceva? Ungaria tratează cazurilor de Covid-19 cu toate medicamentele disponibile de pe piață, nu ignoră nicio soluție, Ucraina nu a vaccinat nici o treime din numărul locuitorilor (la o populație de +40 de milioane), dar are mai puține cazuri pozitive decât România. Răspunsul stă în nepăsarea autorităților de la noi, a acelor guvernanți care astă-vară erau preocupați de soarta Neversea și Untold, nu de situația din spitale. Pentru lipsa de medicamente din spitalele românești, întrebați la Cotroceni!

De la debutul pandemiei Covid-19, atâția români au trecut prin boală și s-au vindecat. Și absolut toți au făcut-o cu ajutorul tratamentelor medicamentoase prescrise de diverși medici! Ura prezidențială pe această națiune română se vede din refuzul de a aproviziona unitățile spitalicești cu medicamente și oxigen, pacienții sunt batjocoriți fiind puși să își procure din farmacii pastile, dar și acolo începe să fie penurie. Ajunși în spitale, bolnavii de Covid dau lupte grele pentru o mască de oxigen, pentru pastile, se bat pe paturi și pe scaunele de pe hol, fiecare colțișor liber este vânat.

Klaus Iohannis inoculează populației ideea că fără vaccinare se moare masiv, însă până și modul în care alege să vorbească românilor, rânjind despotiv de la pupitru, este o bătaie de joc la adresa oamenilor. Efectiv și în mod concret, ce măsuri ia președintele? Ce face el pentru a salva țara, în afară de a ne invita să jucăm golf?!

Copiii, sacrificați

Pentru Iohannis și gașca lui, totul se reduce la vaccinare și nimic altceva nu mai contează, nici viețile românilor bolnavi din spitale, nici măcar viitorul copiilor.

De fapt, generația de mâine este sacrificată în mod intenționat. Miercuri, după ce premierul desemnat Dacian Cioloș a picat la testul votului în Parlament, Klaus Iohannis a anunțat că toți elevii din țară intră în vacanță începând de luni, 25 octombrie. Cu de la sine putere, președintele a fost, în același timp, și ministru al Educației, și șef peste Sănătate, și premier. El și numai el știe ce-i mai bine pentru țară, iar criza generată de valul 4 se rezolvă trimițând copiii în vacanță.

Realitatea e una singură și-i foarte dureroasă: avem un președinte degeaba, într-o țară în care, din păcate, a ajuns să se moară chiar degeaba! Somn ușor, Românie!

https://national.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: