NU DICTATURII MILITARE.George Simion: Dacă acest premier nu strânge o majoritate, atunci AUR va declanşa procedura de suspendare a şefului statului!

23 oct.

Copreşedintele AUR, George Simion a declarat, joi, după consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, că şeful statului le-a transmis că propunerea de premier va fi generalul Nicolae Ciucă. Acesta i-a asigurat pe români că dacă noua propunere de premier nu va reuşi să strângă o majoritate, atunci AUR va declanşa procedura de suspendare din funcţie a şefului statului.

”Ne-a spus domnul preşedinte că propunerea de prim-ministru va fi generalul Ciucă. Adică putem să Intrăm într-un sistem militarizat, în care vor conduce Armata şi preşedintele Iohannis.  Era foarte sigur domnul preşedinte, dădea semne că este convins că PSD îl va vota pe Ciucă”, a spus Simion.

AUR nu va susţine propunerea Nicolae Ciucă premier, a mai arătat Simion.

Copreşedintele AUR a menţionat că la Camera Deputaţilor va ajunge preşedinte Marcel Ciolacu iar Florin Cîţu urmează să fie preşedintele Senatului.

”Nominalizarea lui Nicolae Ciucă înseamnă că ne îndreptăm spre o militarizare a României”, a spus şi copreşedintele Claudiu Târziu.

https://60m.ro/

2 răspunsuri sa “NU DICTATURII MILITARE.George Simion: Dacă acest premier nu strânge o majoritate, atunci AUR va declanşa procedura de suspendare a şefului statului!”

 1. rupavili 23 octombrie 2021 la 10:44 pm #

  Oamenii nu mai știu și nu mai înțeleg care este adevărul !

  Credința , fiind lipsită de un suport viabil , a început să se năruie , iar spiritualitatea a decăzut într-un timp scurt .

  Este exact ce se întâmplă și în aceste zile cu o societate care este aproape complet dezaxată de la principiile și valorile profund morale și etice , care doar mimează corectitudinea și decența , dar care în realitate este doar un paravan pentru manipulările din spatele lui , realizate de grupuri și organizații oculte foarte puternice și periculoase .

  Țelul lor principal este distrugerea în totalitate a oricărui sprijin spiritual interior ființei , pentru că astfel dezaxată și lipsită de coerență aceasta tinde să se dezmembreze fără să mai aibă forța de reacție sau împotrivire .

  Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: