“Armistițiu” … analfabet funcțional!

27 oct.

https://i0.wp.com/dantomozei.ro/wp-content/uploads/2021/10/Armistiriu-analfabet-functional.jpg

Dacă scrisoarea de “Armistițiu” trimisă de generalul Ciucă partidelor parlamentare este opera materiei sale cenușii, avem serioase motive să punem la îndoială nu doar parcursul și ascensiunea militară, ci însăși capacitatea de gândire a noului premier desemnat din partea PNL.

Să admitem că textul scrisorii nu a fost compus de generalul Ciucă, ci de unul dintre trepădușii liberali. Asta arată și mai grav.

Unu: pentru că nivelul comunicării în epoca PNL-Cîțu este de o mediocritate înfiorătoare. Doi: pentru că generalul Ciucă a asumat și semnat această imbecilitate de mesaj. Trei: asta arată nu doar nivelul intelectual, ci mai ales strategic al militarului Ciucă!

Scrisoarea generalului Ciucă este o sfidare a minimei inteligențe, o cacialma, o bătaie de joc la adresa ideii de guvernare și politică națională.

Armistițiul propus, lipsit de orice logică alta decât a repetenților care conduc astăzi PNL-Cîțu, este o șmecherie pentru prostit proștii, câtă vreme Ciucă cere tot, pentru a da nimic!

Practic, Ciucă cere partidelor parlamentare să îi voteze guvernul, că va face bine României, în baza unui program … inexistent! Dacă ar fi existat, programul ar fi fost prezentat, pentru a ține de argument unui posibil armistițiu. Dar, este evident că acesta nu există.

Bravul general cu patru stele, Nicolae Ionel Ciucă, s-a prăbușit la statutul de cerșetor politic, poziție din care dă asigurări că soluția armistițiului “va fi una mulțumitoare pentru România”!?

Ciucă cere trei luni de “ciocu-mic, noi suntem la guvernare”, pentru că: patriotismul, rațiunea, conștiința … ! Te întrebi cum a ajuns Ciucă general cu patru stele, altfel decât prin slugărnicia dusă până dincolo de lins bocanii oricui, pentru orice. Scârbos!

Cine dorește să piardă timp citind bătaia de joc semnată și trimisă de Ciucă, să o facă. Dacă vreunul dintre partidele parlamentare vor lua în serios această maculatură, dacă vor accepta “armistițiul” care cauționează PNL și pe Iohannis de crimele ultimilor aproape doi ani, atunci România chiar nu mai are vreo șansă de bine!

https://dantomozei.ro/

4 răspunsuri sa ““Armistițiu” … analfabet funcțional!”

  1. Snake 27 octombrie 2021 la 6:39 pm #

    Valorile mai înalte însemnând cele ale ocultei morții! La România nu se gândește? Ce ordinar! Ce trădător! Spurcăciune cu grade militare!

    Apreciază

  2. mucenicul 27 octombrie 2021 la 10:07 pm #

    A republicat asta pe Mucenicul's Blog.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: