Dictatura Procurorilor: Kuglay, Noua Kovesi!

16 sept.

Dictatura Procurorilor: Kuglay, Noua Kovesi!

Cine să mai țină numărătoarea nu doar a carierelor, dar mai ales a destinelor ”paradite” de ”Portocală”? A ”suspectelor” aduse ”noaptea, ca hoții”, în biroul procurorului Mircea Negulescu nu pentru a fi anchetate strict pentru faptele ”denunțate” de ”martori cu identitate protejată” inexistenți, ci doar pentru a fi hărțuite și abuzate mai ceva decât în Afganistanul de Piatră! De un procuror care le ”susura” la ureche că se excită când le vede tremurând de frica lui și implorându-l să aibă milă barem de copiii lor…

Irina Kuglay a cerut achitarea procurorului Negulescu

De șefii de structuri informative, de Parchet sau ale Ministerului de Interne, colegi de sistem care au plătit halucinant vina de a îi fi documentat la rândul lor pe Lucian Onea, Mircea Negulescu sau alți procurori ai ”structurii de elită” de la DNA – ST Ploiești. Cu halucinantul caz pe care l-am dezvăluit în trecut, al unui șef de Poliție cu părul alb încătușat fără acces la toaletă până ce urina pe el, și doar atunci îi era permis familiei să îl vadă… Cu rude ale celor mai înalți demnitari ai statului român violați în ”celula groazei” de la Arestul din Câmpina, unde erau închiși cu interlopi drogați, cu o noapte înainte ca adevăratele ”ținte” să fie audiate la Ploiești… Cu politicieni ai căror copii au fost băgați în celulele alăturate, pentru a le putea auzi plânsul sfâșietor și urletele de durere ale abuzurilor fizice. Și chiar cu colegi din Structura Centrală a DNA căzând în genunchi și plângând în hohote pentru ca barem frații sau mamele bătrâne să scape de aceste umilințe inchizitoriale.

De ce? Pentru că a putut!

Și ”Portocală” nu este decât un exemplu… Un singur exemplu… Din sutele de ”Dumnezei” care se jucau cu viețile românilor în vremurile de prigoană ale atotinfluentei ”Republici a Procurorilor”.

”Portocală”, pe când făcea ce dorea…

Însă cel mai relevant poate pentru mediatizarea excesivă, cel puțin o perioadă de timp, a dosarelor ”instrumentate” de procurorul Mircea Negulescu pe baza ”denunțurilor” dictate a mereu aceiași doi –trei ”martori protejați”. Iar ”Portocală” a făcut ce a vrut tocmai pentru că a putut! Pentru ca șeful său direct, Lucian Onea să le poată rânji în față celorlalți procurori șefi de structuri teritoriale din DNA atunci când participa la ședințele de bilanț. Pentru ca niciun politician, demnitar sau șef de serviciu secret să nu mai îndrăznească să ridice privirile în fața Laurei Codruța Kovesi, de frică să nu fie la rîndul lor trimiși la ”reeducare”, cu ”decaparea” aferentă, tocmai la Ploiești. Așa că ”Portocală” a făcut ce a vrut și ce i-a trecut lui prin cap cu cei care i-au încăput pe mână, prin prisma ”puterii totale” cu care fusese ”investit de la București”.

Ce îi mai plăceau lui ”Lucică” Onea cozile de la DNA…

După care, odată cu ”eșuata decoldizare” a ”sistemului ticăloșit”, a sărit cu o nonșalanță care spune multe în ”barca victimelor”. Propaganda operativă prezentând în foileton ”traumele” sale de a executa astfel de ”ordine inumane”… După care tăcere totală… La fel ca în cazul șefului său direct, Lucian Onea… Și a celorlalți șefi de Secții din Structura Centrală…

PÎCCJ cere achitarea!

Tăcerea Justiției fiind însă întreruptă pe 14 septembrie, odată cu întoarcerea magistraților din vacanță. Și chiar prin glasul procuroarei Irina Kuglay, consiliera de suflet a Procurorului General al României, Gabriela Scutea. La ultimul termen de judecată de la Înalta Curte de Casație și Justiție, procurooarea de ședință din partea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Irina Kuglay solicitând judecătorilor supremi ”achitarea inculpatului Mircea Negulescu” !

Va protesta Gabriela Scutea și împotriva ”ingerințelor” Ursulei von der Leyen…?

În dosarul în care acesta este judecat tocmai pentru ”paradelile” de la ”structura de elită” a DNA Ploiești. Da, da, nu este nicio greșeală de tipar… ” Procurorul de ședință din partea PÎCCJ, Irina Kuglay a pus concluziii de achitare a inculpatului Negulescu Mircea”…

”Creștem standardele”!

Straniu avertisment al sorții, exact în aceeași zi în care procuroarea Kuglay sărea mai ceva decât Kovesi în sprijinul ”bietului Portocală”, președinta Ursula von der Leyen anunța de la Bruxelles care este prioritatea Comisiei Europene: ”ridicarea standardelor anti – corupție”! Astfel încât nu doar faptele de mită să fie incriminate conform noii legislații. Dar, atenție, și ”includerea corupției în regimul nostru de sancțiuni în materie de drepturi ale omului, noul nostru instrument de protejare a valorilor noastre în străinătate”!

Kovsi, mândră de ce a lăsat în urma ei…

Astfel încât, ”încălcarea”drepturilor unui membru al comunității LGBTQ din România, pentru a da un singur exemplu, să fie pedepsită după pedepsele extrem de dure – și care oricum urmează să fie mărite! – similare faptelor de… corupție! Totul, după cum a anunțat președinta CE, ”pentru întărirea totală a independenței Justiției”!

Atâta doar, că la noi deja a fost depășit ”planul cincinal” la ”întărirea independenței Justiției”, odată cu cererea procurorului Kuglay de achitare a procurorului Negulescu…

National

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.