Alexandra, Roxy, Ioana…Crește ”HAREMUL” lui Mastan la Jandarmerie!

8 dec.

Alexandra, Roxy, Ioana…Crește ”HAREMUL” lui Mastan la Jandarmerie!

Trebuie să o recunoaștem cu toată franchețea, nici măcar structurile abilitate cu documentarea activității șefului Inspectoratului General al Jandarmeriei Române nu mai fac față ”ritmului nebun” impus de generalul Alin Mastan. Cel care, deși s-a dat lovit de fiecare dată atunci când a fost să își asume vreo decizie oficială pe un subiect mai sensibil cu deja legendarul său certificat medical cu ”ruptura inghinală”, se dovedește mai ”Inimă Zburdalnică” decât toți ”libidinoșii” Ministerului Afacerilor Interne la un loc, EVER!

Ioana Sabina, a devenit psiholoaga mascaților direct de pe pagina ”incognito”

Astfel că, pur și simplu, cel puțin dacă ar fi să ne luăm după ”împăunatul țanțoș” al celui care este sigur că, atâta vreme cât consăteanul Bode este ministru de Interne, poate face absolut orice, că procurorii nu ”se supără pe el”, ”Haremul” de la IGJR crește mai ceva decât cel al adevăraților șeici. Acum, ce este drept, va rămâne ca, mai ales după ce nu va mai fi inspector general al Jandarmeriei Române, Mastan să le explice și Alexandrei, Roxanei și, mai nou, Ioanei, de ce le-a ”bifat” pe ”agenda” sa de cuceriri cu care se laudă în fața subalternilor. Inclusiv a celor asupra cărora se exercită presiuni deja cu un pestilențial miros penal ca să ”unidirecționeze” tot felul de concursuri! Pentru că, ei bine, după ce de-abia se reușise identificarea, cu nume și prenume – Roxana Plic – pentru noua flebețe a generalului Mastan, iată că acesta a reușit să mai promoveze o altă tânără speranță a sistemului, consăteanca pisholoagă Ioana Sabina…

”Și a sosit ziua…”

Roxy, perversa Doi ș’un sfert” titram ”lovitura” din 27 noiembrie. Atunci când dezvăluiam că poate doar generalul Mastan să mai fi văzut copil cuminte, babă frumoasă și ”latino lover” cu ruptură inghinală. Deci, în urmă cu doar atât de puține zile avertizam că șeful Jandarmeriei Române nu s-a ”lecuit” după ”siropoasa” aventură cu jandarmerița Alexandra. Cea de care a scăpat făcând-o ”frontieristă” și a trimis-o tocmai ”pe felie” la Oradea. Totul pentru ca să se poată dedica pasiunii recente pentru o altă subalternă, cea identificată în cele din urmă ca fiind Roxy. Roxana Plic.

După Alexandra a fost Roxana…

Iată însă că, în timp ce DGPI și DGA dorm în bocanci, generalul Alin Mastan este de neoprit. Astfel că, stranie coincidență, imediat după dezvăluirea noii ”cuceriri” cu care se lăuda, șeful Jandarmeriei Române a mai făcut o ”victimă”. El punând deja palinca la rece – că șampania e scumpă, dacă nu o bea moca LA CAVALERIE ! – pentru a sărbători succesul unei alte consătence, Ioana Sabina Bota. Psiholog privat din Zalău care a câștigat concursul din sursă externă organizat pentru un post de psiholog la nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Colonelul ”Giurea – Jidvei”, șeful BSIJ

Pe chiar pagina sa ”socială”, noua psiholoagă de acum cu grade militare postând filosofic că ” Și a sosit ziua în care era mai dureros riscul de a rămâne strâns în boboc decât riscul de a înflori”. Exact pe pagina ”Ioana Bota – Psiholog/psihoterapeut la Cabinet Individual de Psihologie Bota Ioana Sabina. – A învățat la Liceul Pedagogic Gheorghe Șincai, Zalău – A studiat Psychology la Universitatea Babeș – Bolyai – Trăiește în Zalău”.

Psiholoaga mascaților!

Și uite cum, Ioana Sabina Bota și-a abandonat Cabinetul particular din Zalăul natal al șefului Jandarmeriei Române pentru a da examen ”din sursă externă” chiar la structura condusă de consăteanul general Alin Mastan. Examen pe care l-a luat, ajungând psiholog la… Brigada Specială de Intervenții a Jandarmeriei.

Enescu barem și-a asumat-o pe ”Iubi” lui…

Structura cea mai dură din tot Ministerul de Interne, dar condusă de cel mai loial om al lui Mastan, ”colonelul ”Giurea – Jidvei”. Acum, ce este drept, luptătorii Brigăzii s-au amuzat copios de experiența noii lor psiholoage, dar cel puțin au zis că trece și asta. Mai ales că ”Sultanul” Mastan scoate ”flăcări pe nări” pentru a o transfera cât mai urgent pe noua sa protejată chiar sub ochii săi, la Inspectoratul General. Probabil pentru a putea ”înflori bobocul” chiar sub ochii săi…

Nițoi sau Liță, care îl face primul?

Numai că, ghinion, iată că nu toți șefii de structuri subordonate stau ”ghiocei” ca ”Giurea – Jidvei” de la BSIJ! Așa că generalul Mastan riscă să i se agraveze și mai mult ”ruptura inghinală” că nu o poate transfera pe psiholoaga din Zalău de la BSIJ direct la IGJR. Pentru că nu vrea Liță! Colonelul Ștefan Liță!

Cât mai râde Bode de jandarmi…?

Șeful Biroului Psihologic din IGJR făcându-i ”Sultanului” ditamai ”aroganța” nu doar de a bloca transferul Ioanei la Cabinetul său, dar și de a o deturna către … BAD! Iar dacă Liță ”strănută” cum s-a desfășurat concursul din sursă externă pentru ocuparea postului de psiholog, atunci nici Bode nu îl mai scapă pe Mastan! Mai ales că psihologul șef nu uită și nu iartă ce a zis ”Sultanul” de ”doamna Liță”, când aceasta era pusă la dispoziție fiind trimisă în judecată cu ”Lotul Bărăscu”. Dar cum soția a scăpat acum de condamnare prin prescripție și activează în Poliție, la nivelul IPJ Prahova, chiar că i se ”rupe” colonelului Liță de amenințările generalului Mastan!

Motociclistul Mastan poartă mai mult uniforma de ”chiloțar”, decât pe cea de general

Mai ales că nu doar Liță, dar și colonelul Nițoi poate trece oricând la ”next level” al declarațiilor cu privire la ”capetele” cerute și ”executate” pentru ”conducerea superioară”. Liță Ștefan din postura de psiholog șef al IGJR… Iar Nițoi Gabriel din cea de șef al Corpului de control al IGJR.

Așa că, generale Mastan, mai ușor cu coloneii Liță și Nițoi ”pe scările” IGJR! Sau barem asumă-ți o ”Iubi”, ca predecesorul tău Enescu…

National

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: