Eșecul României de a intra în Spaţiul Schengen reprezintă o înfrângere majoră a actualei coaliţiei PSD-PNL-UDMR şi personală pentru „neamțul” Klaus Iohannis

9 dec.

Eșecul României de a intra în Spaţiul Schengen reprezintă o înfrângere majoră a actualei coaliţiei PSD-PNL-UDMR şi personală pentru „neamțul” Klaus Iohannis

Neacceptarea României în Spaţiul Schengen reprezintă un eşec major al actualei coaliţii PSD-PNL-UDMR şi al preşedintelui Klaus Iohannis.

Este clar că Iohannis a fost tratat, din nou, ca ruda sărăca de la țară.

Românii au sperat ca un vorbitor de germană să convingă Austria – să nu umilească statul român. Eșecul lui Iohannis era previzibil – acesta merge rareori la birou și e mereu la odihnă.

În ultimul an, Iohannis nu avut nicio vizită externă într-un stat din Occident.

Ultima călătorie externă, recentă, a fost în Egipt, unde a „reușit” să treacă și la piramide unde împreună, evident, cu soția s-au pozat „romantic”.

Nu este clar cine conduce politica externă a României, Iohannis este mereu la Sibiu, iar unicul folos din Aurescu este că ține fotoliul cald la Minister.

Cineva trebuie să plătească politic acest eșec major pentru români și România, coaliția PSD, PNL, UDMR din jurul lui Iohannis trebui să-l determine pe Nicolae Ciucă sau pe Bogdan Aurescu – să-și dea demisia.

https://60m.ro/

Publicitate

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: