Nicușor Dan este singurul coordonator real al ASPA. Ana Oroș, persoana ucisă de câini în zona Lacul Morii, era angajata Primăriei București

23 ian.

Nicușor Dan este singurul coordonator real al ASPA. Ana Oroș, persoana ucisă de câini în zona Lacul Morii, era angajata Primăriei București

Apar noi detalii în cazul Anei Oroș (43 de ani), persoana care a murit sâmbătă, 21 ianuarie, după ce a fost atacată de o haită de câini lângă Lacul Morii, din Sectorul 6, în timp ce era la alergat.

Potrivit surselor PS News, aceasta era angajată în cadrul Primăriei Capitalei din septembrie 2022, având funcția de consultant pentru mediu.

Mai mult decât atât, sursele au precizat că vineri, 20 ianuarie, primarul general al Bucureștiului Nicușor Dan a exercitat presiuni la adresa Dianei Pungă, cea care coordona ASPA. Atribuțiile Dianei Pungă au fost retrase tot vineri. Ca urmare, Nicușor Dan este singurul coordonator real al ASPA în momentul de față.

https://60m.ro/

Un răspuns sa “Nicușor Dan este singurul coordonator real al ASPA. Ana Oroș, persoana ucisă de câini în zona Lacul Morii, era angajata Primăriei București”

  1. Snake 24 ianuarie 2023 la 7:31 am #

    Victima NU a fost atacată și ucisă de o haită de maidanezi, așa cum odios minte iar presa, ci de 2 câini masivi aparţinători unei rase al cărei nume nu l-am reţinut (ceva cu „american” în coadă) care aveau stăpân. individul proprietar de câini este cunoscut în a
    parcul Morii și în trecut a primit mai multe obsevaţii referitoare la dezlegarea câinilor în parc și lăsarea lor liberi!

    Apreciat de 1 persoană

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: