SCHIMBĂM STĂPÂNII! MSS, BUGET NELIMITAT CA SĂ CUMPERE ROMÂNIA!

9 mart.

SCHIMBĂM STĂPÂNII! MSS, BUGET NELIMITAT CA SĂ CUMPERE ROMÂNIA!

Toată ”lumea bună” de la vârful României – că la noi societatea civilă și sindicatele oricum nu mai contează de prea multă vreme! – stă cu ochii ”ca pe butelie” pe Bahmut. Localitatea fantomă care a luat locul COVID-ul în misiunea pe deplin îndeplinită a propagandei progresiste de ”unidirecționare” a întregii atenții mondiale către un singur punct pe agenda publică.

Astfel că aproape că nu mai este român care să nu știe pe de rost situația la zi a ”frontului de la Bahmut”. În timp ce, pe plan intern, se focusează doar pe tot mai isterica mediatizare a ”rupturii” liberalo – pesediste.

Până și prea puțini inițiați ai sistemului fiind astfel distrași să conștientizeze că toată această ”focusare” politico – sistemică are un unic și surprinzător beneficiar final: MSS-ul chinez…

Ultrasul… Muzicianul… Senseiul și Generalul…

Uite că există totuși și o structură contrainformativă de la noi care nu s-a dus pe ”fenta rusească”. Astfel că documentarea noului ”proiect de țară” scoate la iveală amănunte halucinante a ceea ce ne așteaptă, dacă liderii politici și șefii celorlalte servicii secrete deopotrivă joacă totul doar pe cartea de a ”băga bățul” prin noua ”Cortină de fier”  pentru a se ”gudura” astfel pe lângă  ”stăpânii Coloniei”. Analiștii externi luând cât se poate de în serios varianta de lucru conform căreia cel mai negru scenariu pentru România alegerilor din 2024 nu are de-a face nici cu rușii  și nici cu americanii…

Ce este drept, puținii ofițeri de intelligence care nu au uitat încă jurământul militar depus DOAR în fața statului român ajungând la acest ”probatoriu preliminar” tot prin vechea metodă americană ”Follow the money”. Astfel că au luat”urma banilor” și au reușit să facă ”joncțiunea” între Ultras, Muzician, Sensei și General…

Toți patru fiind cunoscuți că ”amușinează” doar în sferele de influență unde partea financiară este asigurată…

Așa că, dacă până și senseiul Florentin Marinescu a fost cooptat  în noul proiect de țară, atunci chiar că fostul șef de galerie George Simion putea da tonul, în ”vestiarul AUR”, la tradiționalele scandări ” Să vină baniii, Să vină baniii, Să vină banii la băieți”!

Ceea ce desigur că nu îl poate decât trezi din toropeala pensiei până și pe rezervistul Silviu Predoiu. Cel care, totuși ar face bine să se gândească de două ori înainte de a mai poza într-un rezervist care a rămas la ”butoanele operative” ale SIE…

Nu pun botul! Nici la Ghiță!

”Strângerea lațului” contrainformativ trecând într-o nouă fază odată cu ”lovitura” în care dezvăluiam chiar acest lucru. Și anume că, deși cunoscuți ca niște buni participanți la o eventuală emisiune ”Prețul Corect”, câțiva dintre greii noului proiect suveranist au făcut o surprinzătoare ”figură bună” odată cu intrarea în politică:

”Iar tocmai  disciplina de fier dovedită în plenul Parlamentului sau pe culoarele politicii de o formațiune nou intrată în pâine i-a derutat cel mai rău pe bătrânii combinatori ai sistemului.

Ghiță ține și el aproape…

Cei care s-au oferit să rupă AUR după intrarea în Parlament și să recupereze astfel terenul pierdut… Dar uite că nu s-a putut. La fel cum nu s-a putut nici cumpărarea, la propriu, a unor parlamentari AUR pe cele mai importante voturi.

La fel după cum a căzut până și „oferta de nerefuzat” făcută lui Sebastian Ghiță în Serbia!

”Fugarul de lux” primind din partea serviciilor iohanniste  propunerea de a i se garanta ”frontiere deschise” dacă rupe voturile AUR pe care existau informații că le controla. Numai că până și Ghiță a spus ”pas”…

Așa că, înainte de a raporta că ”ăștia nu pun botul”, năucii iohanniști din sistem au cerut sprijinul partenerilor strategici pentru a îi lămuri de ce ”obiectivele” vizate nu au nevoie de bani!

CIA: ”Made in China”!

Iar solicitarea informativă nu a făcut decât să ridice mingea la fileul CIA, Agenția americană care a recunoscut chiar și public că a dezvoltat o adevărată obsesie pentru MSS! CIA recurgând la măsura fără precedent  de a își modifica radical întreaga structură și activitate a Agenției, doar pentru a se opune mai eficient Ministerului Securității Statului – MSS! Și de fapt a ”bugetului nelimitat” de care dispune structura externă a MSS-ului chinez!

Astfel că ”diagnosticul” venit de peste Ocean a fost cât se poate de concis: ”AUR – Made in China”!

A ÎNVIAT CHINEZUL!

Numai că, ghinion, tot mai buimaca falangă iohannistă din servicii nu a mai urmat ”calea” indicată de către chiar cea mai influentă Agenție guvernamentală americană! Preferând să tot pozeze că ”dă-i și luptă” cu ”ciuma roșie” și ”propaganda rusă”.

În timp ce MSS-ul se pare că se află în grafic cu ”planul de shopping” pentru România. După cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră, în perioada următoare urmând ca ”agenții de influență” ai MSS-ului chinez să aloce sumele necesare pentru ”cumpărarea” a cât mai mulți politicieni – indiferent de partide! – reprezentanți ai mass-media, mediului de afaceri sau orice alt ”nume” care poate atrage atenția!

Și uite cum, de câteva zile, a ”înviat” până și ”chinezul” Ponta! Cel căruia nu-i mai tace gura despre ”noul trend” din justiție, după achitările pe bandă rulantă obținute de oamenii săi de încredere, în frunte cu Dan Șova și Gabriel Oprea…

National

Un răspuns sa “SCHIMBĂM STĂPÂNII! MSS, BUGET NELIMITAT CA SĂ CUMPERE ROMÂNIA!”

  1. mucenicul 9 martie 2023 la 12:35 pm #

    A republicat asta pe Mucenicul's Blog.

    Apreciat de 1 persoană

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: