Care va fi pozitia presedintelui Traian Basescu daca se vor adeveri cele scrise in cotidianul Repubblica?

Daca ministrul intalian de interne Maroni confirma autenticitatea  declaratiilor presedintelui Traian Basescu aparute in cotidianul Repubblica ca este de acord cu amprentarea cetatenilor romani si europeni de catre guvernul italian ,care va fi pozitia presedintelui Traian Basescu cand va fi pus fata in fata cu adevarul? Sa nu se uite faptul ca in pasapoartele cetatenilor europeni,deci si ale romanilor de pretudindeni care aduc miliarde de euroi muncind in Italia,Spania,Germania,USA,Canada,Argentina,Brazilia,Israel etc.nu este trecuta etnia.1.Romania are o Constitutie;2.Nimeni nu este mai presus de lege;3.Presedintele Traian Basescu a depus juramant pe Bliblie si Constitutie cand a fost investit;3.Cine se bucura de miliardele de euroi adusi de romaniicare muncesc in toata lumea? Nu cumva si beizadelele celui mai susmentionat.

13 răspunsuri to “Care va fi pozitia presedintelui Traian Basescu daca se vor adeveri cele scrise in cotidianul Repubblica?”

  1. octavpelin 25 noiembrie 2008 la 8:55 pm #

    Traian Basescu nu a reprezentat niciodata interesele romanilor din tara,darmite a celor din strainatate,el este presedintele acelui grup de interese care graviteaza in jurul asa numitei formatiuni cameleonice,neonaziste numita PD-L,deci nu este presedintele tuturor romanilor!

    Apreciază

  2. aspoiu 26 noiembrie 2008 la 5:53 pm #

    Eh, normal ca nu le-a reprezentat interesele… da’ ce-i nou?! A fost vreun presedinte care le-a reprezentat si nu stiu eu?!
    „asa numitei formatiuni cameleonice,neonaziste numita PD-L” – numitei numita este cameleonica, la fel ca orice partid sau politician roman, dar neonazista?! Ar fo fost bine sa fie, poate ma inscriam si eu, da’ nu-i! Da un ochi prin DEX 😀
    Adieu.

    Apreciază

  3. aspoiu 26 noiembrie 2008 la 6:29 pm #

    Si ca sa raspund la intrebare, probabil pozitia lu’ Base va fi capra, sau poate chiar 69.

    Apreciază

  4. octavpelin 26 noiembrie 2008 la 9:21 pm #

    Chiar si tu esti de acord ,ca acest partid la care tii a deviat spre extrema stanga,atacand si facand discriminare etnica,ofensa adusa Statului Israel,prin presedintele acestuia,care este Traian Basescu,prin discriminare sexista,prin modul cum Traian Basescu,ca reprezentant de rang inalt al afacerilor externe ,in calitate de presedinte a gestionat ,prin non paperul pe care i l-a inmanat lui Roberto Maroni,valul de xenofobism,impotriva,cetatenilor romani,de orice etnie,din Italia.Cum s-au comportat europarlamentarii romani ai PD-L,cand au sustinut sanctiunile impotriva romanilor,prin acel decret-lege,votand alaturi de grupul PPE,impotriva intereselor Romaniei,cum este posibil ca un sef de stat sa le spuna romanilor din Spania sa se intoarca,dupa 3 ani in Romania?!,Cum este posibil ca un sef de stat sa atace fundamentul Statului de Drept,institutiile acestuia,sa incalce Constitutia ca asa vreau muschii lui,cine ii da dreptul sa arunce petarde fumigene ,precum lovitura de stat,prabusirea fondului de pensii de stat,sa afunde Romania mai mult in criza economica,cine ii da dreptul sa numeasca clasa politica ,pe cei 3222,sistem ticalosit,cand cercurile de afaceri care-l sprijina,sunt curate ca lacrima,iar tu poti continua aceste insiruiri,precum declaratiile de presa,conferintele de presa,in care incearca sa-si salveze ,si sa obtina un nou mandat de presedinte in 2009.Cred ca nici tu nu vrei o noua Dictatura!!!

    Apreciază

  5. aspoiu 26 noiembrie 2008 la 9:44 pm #

    Pai ideea e ca nu tin la nici un partid, da’ la nici unul! Eu i-as impusca pe toti, iar Basescu, Iliescu si toata ciurda de „simboluri” ar fi in prima serie, primul pluton. No cam asta ar fi nazismul, ma rog, o particica din el, si care, apropo, este extrema dreapta, nu stinga.
    O da, mi-ar place o dictatura, A MEA!

    Apreciază

  6. aspoiu 26 noiembrie 2008 la 9:46 pm #

    PS. Italienii sint u popor mai de cacat decat noi, numai ca au fost norocosi, pe ei i-au ocupat americanii, nu rusii.

    Apreciază

  7. octavpelin 26 noiembrie 2008 la 9:59 pm #

    Dar suntem de ginta latina,italienii sunt foarte nationalisti,strainii trebuie sa vorbeasca italiana,au avut noroc cu americanii,iar noi romanii am fost lasati de isbeliste cimei rosii a lui Stalin,4 matusi care erau mici copile,au fost duse la Vladivostok,de la Cernauti,crescute acolo,iar dupa aceea maritate cu rusi,dupa 1990,au divortat,unchi de ai mei au murit in Siberia!!!DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA!!!

    Apreciază

  8. gurau silviu 27 noiembrie 2008 la 6:52 am #

    Nenea Pelin!Cu acordul americanilor am facut excursie la Vladivostok!!{vezi impartirea sferelor de influenta}

    Apreciază

  9. octavpelin 27 noiembrie 2008 la 11:06 am #

    @Silviu,vad ca esti in tema,cum ti s-a parut Vladivostokul!!

    Apreciază

  10. octavpelin 27 noiembrie 2008 la 11:07 am #

    @Silviu,vad ca esti in tema,cum ti s-a parut Vladivostokul!!

    Apreciază

  11. starlete 29 noiembrie 2008 la 1:23 am #

    totusi teoria conspiratiei : vom fi urmariti si ne pierdem intimitatea
    teoria prevenirii: de exemplu te urci pe munte, ai o mica problema si devii incostient, dar echipa de salvare te recupereaza numai datorita telefonului mobil.
    Se descopera faptasului datorita amprentarii,

    Din nefericire exista doua teorii uneori:
    ce este mai bine salarii mici,viata grea si excedent financiar
    sau
    salarii decente , viata buna , dar deficit bugetar.

    doua teorii presupun o alegere
    Noi am ales:
    starlete.wordpress.com/salariu-minim-european-500-euro/

    Apreciază

  12. octavpelin 29 noiembrie 2008 la 11:07 am #

    @starlete.Interesanta,abordarea ,cu cele doua teorii:1.Teoria Conspiratiei,2.Teoria Prevenirii,va respect opinia ca ati ales,salarii decente,viata buna,dar deficit bugetar,dar ce legatura au acestea cu pozitia lui Traian Basescu,daca se vor adeveri,cele scrise in cotidianul Repubblica?!

    Apreciază

Trackbacks/Pingbacks

  1. DESPRE IUBITUL NOSTRU CONDUCATOR ! « MariaBarbu Weblog - idee şi expresie - 25 noiembrie 2008

    […] adorat de unii pana la isterie si pana la violenta fiind TRAIAN BASESCU. Am gasit pe unul dintre bloguri doua texte deosebit de interesante despre “iubitul nostru conductor”. Va invit la […]

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.