Galerie

Pagini terifiante ale istoriei – Valurile de deportări prin care au trecut locuitorii Basarabiei și Bucovinei de Nord cotropite de barbarii sovietici. VIDEO (III)

6 nov.

CER SI PAMANT ROMANESC

URMAREA ARTICOLULUI :

https://cersipamantromanesc.wordpress.com/2020/11/06/pagini-terifiante-ale-istoriei-valurile-de-deportari-prin-care-au-trecut-locuitorii-basarabiei-si-bucovinei-de-nord-cotropite-de-barbarii-sovietici-video-ii/

Deportare - Wikipedia

Al treilea val de deportări. Operațiunea „Sever” („Nord”), 1951

„Martorii lui Iehova” au devenit ținta mecanismului sovietic de represiune din mai multe motive. Membrii acestei organizații au negat puterea statului: au refuzat serviciul militar și participarea la alegeri.

Regimul a perceput viziunea lor asupra lumii ca fiind anti-sovietică și potențial periculoasă pentru securitatea națională.

Merită remarcat că, din motive similare, Martorii lui Iehova au fost supuși și represiunilor din partea autorităților române.

Un exemplu în acest caz este cel al lui Gheorghe Vacarciuc din satul Corjeuți: în 1942, autoritățile române i-au trimis ordin de recrutare dar Vacarciuc a refuzat, invocând convingeri religioase.

În rezultat a fost închis 16 zile într-o celulă întunecată, aproape fără hrană și i-au promis că îl eliberează dacă va fi de acord să treacă serviciul militar.

Vacarciuc a rămas neclintit, fapt pentru care a fost condamnat la 25 de ani de temniță.

Vezi articolul original 1.358 de cuvinte mai mult

Galerie

Trei medici propun să fie „pedepsite” persoanele care refuză vaccinul împotriva coronavirusului

17 aug.

Invictus

De Claire Chretien

11 august 2020 ( LifeSiteNews ) – Un vaccin contra coronavirusului ar trebui să fie obligatoriu, iar penalitățile fiscale, primele mai mari de asigurare și refuzul multor servicii guvernamentale și private ar trebui să fie luate în considerare pentru cei care refuză vaccinarea, au susținut joi trei medici în SUA .

„Chiar dacă măsurile care vor fi necesare pentru înfrângerea coronavirusului vor părea draconice, chiar anti-americane pentru unii, credem că nu există nicio alternativă. Mai simplu spus, vaccinarea va fi datoria noastră patriotică”, au scris Drs. Michael Lederman, Maxwell J. Mehlman și Stuart Youngner.

Nu a existat „o alternativă la imunitatea de turmă indusă de vaccin într-o pandemie”, au argumentat ei. „Inducerea largă a imunității în populație prin imunizare va fi necesară pentru a pune capăt acestei pandemii.”

Articolul din USA Today , publicat pe 6 august, este intitulat „Învingeți COVID-19, impunând vaccinarea pentru toți…

Vezi articolul original 1.094 de cuvinte mai mult

Galerie

Activistul de la Black Lives Matter, Shaun King, spune că statuile lui Iisus sunt „supremația albă” și ar trebui să fie doborâte

25 iun.

Invictus

Activistul de extrema stânga Shaun King a provocat o furtună pe Twitter, după ce a scris că americanii ar trebui să „dărâme” reprezentările lui Iisus ca bărbat alb, susținând că sunt un „instrument pentru supremația albă”.

Numeroase proteste și revolte au avut loc în Statele Unite de la sfârșitul lunii mai, în urma morții lui George Floyd. În cadrul protestelor care au urmat, zeci de statui, inclusiv ale unor figuri de frunte precum Thomas Jefferson și George Washington, au fost dărâmate și desfigurate în toată țara, ceea ce a determinat criticii să spună că este un atac total asupra unor figuri istorice și culturale ale Occidentului.

Shaun King | From Baby to 38 Year Old - YouTube

„Da, cred că statuile albului european care ei pretind că este Iisus, ar trebui dărâmate și ele. Ele sunt o formă de supremație albă. Întotdeauna a fost”, a replicat King. „În Biblie, când familia lui Iisus a vrut să se ascundă și…

Vezi articolul original 435 de cuvinte mai mult

Galerie

Conflictul de interese!

18 iun.

Invictus

Conflictul de interese este o infracţiune de serviciu pe care Codul Penal o sancţionează cu 1 la 5 ani închisoare și interzicerea unor drepturi civile.

În România, zeci de primari, consilieri locali, parlamentari, miniștri în funcţie sau foști miniștri sau conducători de campanii electorale, au trecut prin arest preventiv, prin ani lungi de judecată încheiaţi cu condamnări în numele “conflictului de interese”.

Niciodată Bruxellul nu era mulţumit, nici de numărul de condamnări şi nici de anii de închisoare. Olandezul Frans Timmermans şi Procurorul ŞefKoveşi, deveniţi legende Europene anticorupţie presau sistemul să furnizeze dosare şi arestări. Cei doi livrau zilnic dosare, multe din ele contrafăcute, la fabricile de înscenări de la Ploieşti, Braşov, Oradea, Constanţa, Bucureşti.

Fără acces la Schengen, fără credibilitate, dar cu două grupări în Parlamentul European a căror singură preocupare era să-şi denigreze ţara, România se scufunda în mocirla unei ţări fără relevanţă în interiorul UE…

Vezi articolul original 205 cuvinte mai mult

Galerie

Trăiască Nația! Eminescu, Eminescu, Eminescu…

15 iun.

Centrul Academic Internaţional Eminescu

sigla eminescu

Cu ocazia aniversării a douăzeci de ani de la înființarea Centrului Academic Internațional MIHAI EMINESCU (Chișinău, R. Moldova), primarul comunei Dumbrăveni, județul Suceava, domnul Ioan Pavăl, a comandat și s-a realizat un frumos bust al poetului național, Mihai Eminescu. Dimensiunea acestui bust este de 70 mm, 95 mm cu suport, în tiraj de 30 de exemplare, prezentat într-o frumoasă casetă și va fi acordat unor personalități cu ocazia acestui eveniment. Felicitări, domnule primar !!!

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, vom continua aceste manifestări pentru promovarea operei și personalității Luceafărului poeziei românești, Mihai Eminescu.

Vezi articolul original

Galerie

Adolescenți negri asasinează părinții albi ai prietenei lor

16 apr.

Invictus

UNICII oamenii suficient de proști ca să creadă în „visul” MLK de „noi toți suntem egali”, sunt oamenii albi cu creierul spalat de propagandă. Uneori, ajung atât de departe încât să adopte copii negri sau îi invită să trăiască în casa lor. Uneori, acești albi plătesc pentru prostia lor cu viața, așa cum a pățit un cuplu din Wisconsin.

Un cuplu de albi din Madison, Wisconsin, a fost asasinat de doi tineri negri. Fiica lor mulatră adoptată este cercetată pentru participare la asasinat.

  • Trupurile profesoarei de la Universitatea din Wisconsin, Dr. Beth Potter, 52 de ani și soțul ei Robin Carre, 57 de ani, au fost găsite într-un șanț marțea trecută.
  •   Khari Sanford, în vârstă de 18 ani, a fost arestat vineri, în relatie cu oribila moarte a lor.
  • El locuia cu cuplul din Madison și cu fiica lor adoptivă Mimi, în vârstă de 18 ani.

Vezi articolul original 665 de cuvinte mai mult

Galerie

Dovadă că Soroş a finanţat lovitura de stat din decembrie 1989

29 ian.

Invictus

Publicat pe 10 mai, 2015 de searchnewsglobal

silviu-brucan-si-george-soros-la-sediul-gds-ian-1990-foto-emanuel-parvu-1

Fotografiile realizate de fotograful Emanuel Parvu in ianuarie 1990, vineri, nu necesita prea multe comentarii. E de ajuns sa consemnam ceea ce se vede: ca Silviu Brucan, era gazda la sediul GDS pentru George Soros, miliardarul emigrat din ghetto-ul evreiesc al Budapestei la Londra si apoi la New York.

GDS in Calea Victoriei 120, fost loc de intalniri UTC-iste al lui Nicu Ceausescu, Brucan il primea ca la el acasa pe Soros, sponsorul Grupului pentru Dialog Social incepand cu acel moment, ne demonstreaza fara tagada natura sa de fondator al grupului neokominternist din care fac parte Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Horia Roman Patapievici, Vladimir Tismaneanu sau Monica Macovei. Dupa cum se stie, primul presedinte al GDS, sociologul Alin Teodorescu, informator al DSS si agent AVO, a fost simultan si presedinte al Fundatiei Soros, organizatie cu activitati speciale care si-a inceput activitatea…

Vezi articolul original 1.955 de cuvinte mai mult

Galerie

Planul Kalergi și Noua Ordine Mondială

21 oct.

Invictus

Cum se face că nimeni nu vrea să discute despre planul Kalergi?

Toată lumea discută intens despre islamizarea Europei, despre problema multiculturalismului, însă când vine vorba să se dezbată cauza reală a problemelor, toată lumea tace

marincusLa imagen puede contener: una persona

Avem un exemplu clar și la noi în țară, cand acum ceva vreme, într-o transmisiune live pe Facebook, Cătălin Mărincuș, întrebat fiind de către cineva despre planul Kalergi, s-a grăbit să declare că “treaba asta este o aberație”,“nu există așa ceva”…. Iar mai apoi a urlat ca un apucat când l-am întrebat dacă evreii aduc sistematic sub-oameni în Europa pentru a destabiliza continentul și a crea panică și atacuri teroriste false cu scopul final de a crea armata UE și de a instaura un regim totalitar. Dar probabil că trebuie sa își asculte stăpânii si sa evite discuții despre evrei, altfel cum si-ar mai face concediile prin Israel acest…

Vezi articolul original 10.774 de cuvinte mai mult

Galerie

Marea Britanie: Presiune pentru a termina cu libertatea de expresie

20 sept.

Invictus

În aprilie 2018, Grupul Parlamentar All-Party al Marii Britanii pentru musulmanii britanici a început să lucreze la stabilirea unei „definiții funcționale a islamofobiei care poate fi acceptată pe scară largă de musulmani, de partidele politice și de guvern”. Vezi șiRoger Scruton a gresit: cuvantul islamofobie a fost inventat de un evreu

În decembrie 2018, Grupul Parlamentar și-a încheiat activitatea cu un „Raport asupra investigației privind o definiție funcțională a islamofobiei / ura anti-musulmană”. Raportul definește „islamofobia” ca o formă de rasism, care combină religia cu originea etnică sau naționalitatea: „Islamofobia este înrădăcinată în rasism și este un tip de rasism care țintește expresii ale musulmanității sau ale musulmaniei percepute.” [1]

În plus, raportul susține că o definiție a islamofobiei este „instrumentală” pentru „voința politică și determinarea instituțională de abordare a acesteia”.

Majoritatea partidelor politice, inclusiv Laburist, democrații liberali și conservatorii scoțieni, au adoptat definiția extinsă a islamofobiei…

Vezi articolul original 1.057 de cuvinte mai mult

Galerie

Incompetență, Complicitate, Indiferență?

9 sept.

….sau toate trei?

“Monstrul din Belgia”

Michelle-Martin-_2294064b.jpg Marc Dutroux si sotia sa, Michelle Martin

Cazul Marc Dutroux s-a deosebit de alte cazuri de crima si pedofilie prin incompetența deliberată a poliției și “sinuciderea” martorilor.

Am vorbit prima dată, en-passant, despre acest caz și asemănările cu cazul Caracal, pe 29 iulie, acum il voi detalia:

În iunie 1995, două prietene în vârstă de opt ani, Julie Lejeune și Melissa Russo, se plimbau pe un pod pentru a vedea traficul de sus. Nu au mai ajuns niciodată acasă

Familiile fetelor au fost socate si dezamăgite de persiflarea autoritatilor si de cum decurgea investigația poliției in cazul fetelor disparute, asa ca au angajat un anchetator privat pentru a analiza indiciile. Anchetatorul a conturat un profil psihologic al rapitorului si l-a transmis anchetatorilor din cadrul poliției. În Belgia erau doar cinci suspecți care se incadrau in profilul întocmit răpitorului la acea…

Vezi articolul original 3.149 de cuvinte mai mult

Galerie

Macron și Merkel propun interzicerea în zona Schengen a țărilor anti-migrație

9 sept.

Invictus

Reformele acordului Uniunii Europene de la Dublin ar putea vedea țările care nu acceptă imigranți interzise din zona fără pașaport Schengen, potrivit afirmațiilor unui ziar grecesc.

Modificările acordului de la Dublin, care reglementează politica refugiaților și migrației în Uniunea Europeană, au fost discutate la începutul acestui an și, potrivit ziarului grec Ta Nea și raportat de Courier International, parte a grupului LeMonde, au fost discutate cel puțin șase priorități.

file-20180702-116117-ajd91c

Se spune că cele șase puncte au fost discutate de cancelarul german Angela Merkel și președintele francez Emmanuel Macron cu premierul grec  Kyriakos Mitsotakis în timpul vizitelor liderului grec la Paris și Berlin (foto), în august.

Printre priorități se numără cooperarea sporită între agenția de frontieră a UE Frontex și autoritățile elene pentru combaterea sosirii migranților ilegali, împreună cu urmărirea contrabandiștilor și simplificarea deportărilor ilegale.

Potrivit documentului grec, problema redistribuirii imigranților este, de asemenea, parte a noului…

Vezi articolul original 332 de cuvinte mai mult

Galerie

O confruntare grea între Susanna Griso și „negrul Vox”

2 sept.

Invictus

58

Susanna Griso este jurnalistă și prezentatoare a programului magazin de dimineață la canalul privat spaniol Antena3 și „negrul Vox” este un camerunez care trăiește legal în Spania de zece ani. Ca simpatizant al partidului de extrema dreaptă Vox, a fost invitat la diferite programe de televiziune. Toate canalele tv spaniole, cu excepția unuia de dreapta „Intereconomia”, critică permanent partidul VOX,  considerat rasist, islamofob, fascist.

Susanna Griso continuă să încerce în programul ei din Antena 3, Oglinda publică, să demonteze acuzațiile unor lideri ai noii formațiuni politice de extrema dreaptă, Vox. Astăzi, camerunezul Bertrand Ndongo, care apără multe dintre postulatele ideologice ale formației lui Santiago Abascal, a vizitat programul.

Prezentatoarea emisiunii „Oglinda publică” îl recriminează să vorbească despre Franco

Bertrand-Ndongo1-lmx-c

Bertrand Ndongo, de origine cameruneză, este mai bine cunoscut cu porecla de „Negrul din Vox” și în ultima vreme nu încetează să participe la adunări politice. Acolo expune argumentul…

Vezi articolul original 229 de cuvinte mai mult

Galerie

Vis murmurat pe insula Ada-Kaleh

2 sept.

Dana Fodor Mateescu

În 1964 tata muncea pe Șantierul celei mai mari Hidrocentrale de pe Dunăre: Porțile de Fier 1. Avea 24 de ani și era frumos ca un actor de cinema. Dar el nu prea se privea în oglindă. Bihoreanul plecat de acasă la 14 ani, printre străini, ca ucenic, n-avea vreme. Îmbrăcat în salopetă, cu un basc pe cap și bocanci în picioare, trebăluia zi-lumină alături de echipa lui. Căra, aducea, lega sârme, dădea cu ciocanul.

Condițiile de muncă erau grele. Iarna frig, de-ți îngheța și apa din stomac, vara caniculă ca-n Bărăgan, apoi furtuni isterice cu tunete și fulgere. Dormeau în barăci, vai de viețișoarele lor! Dar ei, fiind tineri și un pic nepăsători, se bucurau de orice și visau cu toții să ajungă măcar o dată pe insula Ada-Kaleh, cea care urma să fie ucisă în curând.
„Circulau niște legende extraordinare despre insula asta. Cică acolo locuia o turcoaică…

Vezi articolul original 1.194 de cuvinte mai mult

Galerie

Încercare de destabilizare a Rusiei

3 aug.

Invictus

Alexey Navalny (stânga sus), Ksenia Sobchak, Igor Kochetkov (Foto jos), rachetele israeliene ARROW3 și mișcarea LGBT pentru a încerca să destabilizeze Rusia. Navalny este o operațiune Mossad care încearcă să-l răstoarne pe Putin pentru vânzarea S-400 către Turcia și Iran.

https___cdn.cnn.com_cnnnext_dam_assets_180123115306-alexey-navalny-january-2018

Spitalizarea lui Navalny pare mai degrabă ca o operație străină pentru organizarea confuziei prin mass-media. Război a Cincea Generație. Este rar ca un guvern consolidat să riște o propagandă mediatică controlată de mass-media sionistă. Acest singur fapt concret care este o operație psihologică străină.

Navalny este iluminat alal servicio directoserviciului direct al lui George Soros. Și Soros este în căutare și captură în Rusia, și cu toate acestea, Navalny decide să organizeze o demonstrație de destabilizare în inima Moscovei, și să organizeze propriul accident pentru a-și organiza războiul a cincea generație. Marea inconștiență a Bruxelles-ului și a ONU care organizează aceste Psy Ops este că poate monta același…

Vezi articolul original 803 cuvinte mai mult

Galerie

Amestecul rasial este condamnare la moarte

29 mai

Invictus

Foto: „Logodnicul” și „logodnica” James Terry și Kelly O’Keefe, care în 2011 s-au convertit în victime și înjunghiați. Consecințele pe termen lung ale amestecului rasial sunt cu mult mai periculoase pentru noi, inclusiv, decât violența fatală.

Din punct de vedere biologic, dispariția unui popor, a unei etnii sau a unei rase se realizează în principal prin intermediul altora care se amestecă cu femeile, adică cu uterul lor. Unirea unei femei de rasă X cu un bărbat de rasă Y este mult mai periculoasă pentru rasa X decât pentru rasa Y. Pentru că femeile sunt rezervorul biologic și sexual al unei rase, al unui popor, al unui patrimoniu genetic – nu al bărbaților.

De fapt, o femeie poate purta doar un număr limitat de copii în viața ei, în timp ce barbatul poate genera o mulțime de copii cu orice număr de femei fertile. Demografii definesc doar fertilitatea și…

Vezi articolul original 1.770 de cuvinte mai mult

%d blogeri au apreciat: