CE FACE CABINETUL BOC pentru TRAIAN BASESCU!-II MARESTE BUGETUL DE CHELTUIELI CU 50%!

7 feb.

Asa cumam amintit intr-un articol anterior,cabinetul Boc va prinde in proiectul bugetului de stat pe 2009 si marirea cu 50% a cheltuielilor pe anul 2009,a lui Traian Basescu si a cancelariei prezidentiale,deci peste 9 milioane de euro,in timp ce pe sticla Emil Boc striga ca a facut un buget de austeritate,asta pentru a insela contribuabilul roman.
In fond pentru acest guvern bogat ,saracia nu-i o virtute!
Cel mai bogat membru al cabinetului Boc este Adriean Videanu,titularul portofoliului Economiei,care formeaza cu Gheorge Pogea,seful de la Finante,si Sorin Blejnar,seful de la ANAF(propus de PD-L din functia de comisar sef adjunctal Garzii Financiare) triada cea mai bogata,dar si cea mai puternica din actualul Executiv.
Principala afacere a lui Videanu este producatorul de marmura TITAN MAR si activele acestuia,cum ar fi un teren pe care ar fi putut obtine inaintea declansarii crizei economice aproximativ 100 milioane euro.
La sefia Primariei Capitalei,s-a remarcat ,prin acordarea de contracte publice catre camarila de partid dar si acordarea ,pe ultima suta de metri a mandatului sau,a unui PUZ pentru cladiri de birouri de peste 20 de etaje tocmai pe unul din terenurile sale.
Un alt membru al triadei finaciare din actualul guvern,face parte si Gheorghe Pogea,omul care a condus afacerile lui Videanu,care s-a remarcat si prin neplata unor „marunte”datorii catre stat facute de singurul sau SRL pentru care a simitit in ceafa respiratia Fiscului si Sorin Blejnar.
Din partea PSD vine aparent si omul lui Radu Mazare,ministrul mediului Nicolae Nemirschi,dar si ministrul sanatatii Ioan Bazac.
Alt grup de interese puternic reprezentat de la PD-L,este cel al ministrului Turismului ,Elena Udrea,poate sa faca sa treaca prin cabinetul Boc,o ordonanta favorabila vreunui apropiat sau sa acorde vreo licitatie catre vreo firma apropiata.
In spatele acestor ministrii sforari se afla esalonul doi al secretarilor de stat cu interese financiare convergente cu primii si esalonul trei al functionarimii vesnice de la ministere,ale caror afaceri merg inainte,indiferent de culoarea politica a cabinetului sau recesiuni economice.
Pohta cea pohtit,i-a fost satisfacuta cancelarului Traian Basescu,de cabinetul Boc.
Este prima-marirea bugetului de cheltuieli cu 50% pentru prea marirea sa si a camarilei de la Cotroceni.
Cine duce greul crizei economice,contribuabilul roman,cinstit si sarac!

8 răspunsuri to “CE FACE CABINETUL BOC pentru TRAIAN BASESCU!-II MARESTE BUGETUL DE CHELTUIELI CU 50%!”

  1. anamariadeleanu 7 februarie 2009 la 1:32 pm #

    … si tu speri ca acum se va schimba ceva impamantenit de ‘ mii si mii de veacuri’ ?
    un sfarsit de saptamana senin, Tavi 🙂

    Apreciază

  2. rucsi 7 februarie 2009 la 6:23 pm #

    Deocamdata ei nu-si dau seama ce capital de ura acumuleaza in ochii populatiei, indiferent de culoarea politica. La fel ca membrii fostului CPEX!

    Apreciază

    • octavpelin 7 februarie 2009 la 7:27 pm #

      Rucsi,ai dreptate,ura oamenilor impotriva lor este exploziva,daca aceasta mafie nu este indepartata vor avea loc miscari sociale care-i vor spulbera cu totul impreuna cu asa zisa societate civila ,weekend placut Tavi:
      p.s.am postat si o melodie cantata de evanscence,strigat de disperara cine are urechi,poata sa auda .

      Apreciază

  3. supravietuitor 7 februarie 2009 la 9:34 pm #

    ce mai putem spune decat…asa ne trebuie,noi i-am ales. 😦
    Gabi.

    Apreciază

  4. i.o.flavius 7 februarie 2009 la 11:37 pm #

    Servus Tavi
    ma bucur ca iti place Evanescence… este una din trupele si unul din genurile care, mie cel puţin, îmi dau ocazia revoltei… dealtfel vei gasi aceste muzici si la mine pe blog… In rest, stii bine că mergem cam pe aceeaşi mînă cîn de vorba despre hoţiile care se petrec şi care, din păcate, ne petrec
    Cele bune
    cu mult soare în fiece zi!
    Flavius

    Apreciază

    • octavpelin 8 februarie 2009 la 10:41 am #

      Flavius,ma bucur ca iti place si tie Evanescence,care au un gen de revolta in ele,le ascult cu placere,o duminica placuta ,Tavi:)

      Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.